به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 اسفند 94 [ 11:19]
    سطح
    93
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 551
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,205

تشکرشده 4,460 در 1,179 پست

Array

RE: خانوما زودتر به بلوغ فکری می رسن؟

سلام sml گرامی.

از توجه شما به تاپیک ها بسیار خرسند شدم. .. اما دوست من نمی توانیم پاسخ به تاپیک و فرد خاصی را به تمام افراد تعمیم و عمومیت دهیم.

اگر دقت کرده باشید بنده با توجه به خصوصیات و توضیحات آن خانم ایشان را آنگونه راهنمایی کردم ... حال اگر مخاطب من با همان توضیحات آقا بودند طور دیگر راهنمایی می کردم. این تنها توضیحی بود برای روشن شدن مسئله.

اما در مورد اینکه گفتید:: چطور بدانیم که این خانم رفتارش حقیقی است یا نه؟؟

sml عزیز ما دو نوع رابطه داریم::

1>رابطه دوستی: که هنگامی شکل می گیرد که دو جنس مخالف برای ارضا نیازهای خود بدون هیچ گونه هدف معتبر و مسئولیت خاصی وارد رابطه می شوند.

2>رابطه حاصل از آشنایی برای ازدواج: این رابطه هنگامی شکل می گیرد که دو جنس مخالف با هدفی روشن که همانا ازدواج است و با پشت سرگذاشتن تمام مراحل اولیه از جمله: وجود امکانات و رسش عقلی... تصمیم به برقراری رابطه و متقابلا ازدواج می نمایند.

حال گفته شما رابطه اول(دوستی) را شامل می شود...

sml گرامی مطمئن باشید هیچ دختر و پسری که هدف ازدواج دارند سعی نخواهند کرد که وارد رابطه ای شوند که بنای آن از ابتدا دروغ و عدم صداقت است..

مثال روشنی در ادامه گفته شما می زنم...
    شما می گویید از کجا معلوم دختری روزی چندین مرتبه با پسران رابطه دارد و چت می کند اما به شما که میرسد خود را معصوم جلوه می دهد.

sml عزیز آن دختری که قبل از شما رابطه های متعددی داشته دیگر به خود زحمت خوب و معصوم نشان دادن را نخواهد داد...چرا؟؟زیرا::

الف)در روابط طولانی مدت نمی تواند چهره اصلی خود را پنهان سازد زیرا پنهان ساختن چهره واقعی نیاز به تلاش. ..انرژی...جلب توجه بسیاری دارد.

ب)این چنین دختری هرگز وقت خود را برای جلب اطمینان شما با بروز رفتارهای غیرواقعی نمی کند...زیرا مانند شما هزاران فرد دیگر هستند که می تواند با آنان و به قول شما با یک چت ساده رابطه برقرار نماید.

ج)ملاک هایی که من در پست خود اشاره کردم و شما هم نقل قولی از آن اوردید اگر دختری چنان ملاک هایی داشته باشد قطعا برای دوستی و فریب شما پا پیش نخواهد گذاشت زیرا داشتن آن ملاک ها با فریب کاری بدست نمی آید.
    .................................................. ....................................

در مورد اینکه گفته بودید... چرا تنها باید آقایان به خانم ها ابراز علاقه کنند...

باید بگویم حق با شماست... رابطه و ابراز عواطف باید دوطرفه باشد در غیر این صورت در آن رابطه باید شک کرد.
    ولی توصیه همواره این است که اغاز عشق ورزی با آقایان باشد. نه اینکه اقایان ارزش کمتری دارند..نه!! اصل روان شناسی می گویید آقایان در ابتدایی ترین مرحله نیاز دارند به کسی عشق بورزند و دوست داشته باشند... اما خانم ها در ابتدایی ترین مرحله نیاز دارند "دوست داشته شوند"".

حتی توصیه روان شناسان این است که بعد از مدتی خانم ها باید در اغاز عشق ورزی و حتی نیاز جنسی مقدم شوند تا توازن حاصل شود.

متاسفانه در کشور ما بدلیل اموزش های غلط و حاکم ساختن "عفت" بیش از اندازه و کاذب ر خانم ها.... ابراز عشق و روابط جنسی از طرف آنان را نوعی کم ارزشی و ببخشید خیلی ببخشید هرزه گی می دانند.

بنابراین افراط در عشق وریدن صحیح نیست.. شما اگر عواطف خود را ابراز می نمایید ولی بر فرض نامزدتان این گونه عمل نمی کند باید از شیوه ""پاداش و تنبیه"" استفاده نمایید.
    چطور؟؟

یعنی هنگامی که او ابراز علاقه کرد او را در آغوش گیرید بگویید خیلی خوشحال هستید که عواطفش را ابراز می کند و او را تشویق کنید..
    اما اگر ایشان عواطف خود را ابراز نکردند از شیوه "تنبیه" استفاده نمایید.. یعنی شما هم برای مدتی نه درخواست محبت و نه ابراز محبت کنید.

با سپاس

.................................................. ....

2. 2 کاربر از پست مفید حسین پور تشکرکرده اند .

حسین پور (شنبه 26 دی 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)