به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 51

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 آبان 91 [ 04:48]
    سطح
    33
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    191

تشکرشده 189 در 69 پست

Array

RE: حنما بخون شاید بتونی کمک کنی

mahyarhx عزیز شور و اشتیاقی که توی نوشته ها شماست من را واقعا به وجد اورد و انرژی زیبایی که شما از این عشق میگیرید به من هم منتقل شد.
    اگه چیزی را واقعا دوست داری باید برای بدست اوردن او تلاش کنی. اشتباهاتی داشتی که باید حلشون کنی تا با خیال راحت یکی دو سال دیگه بتونی به هدفت برسی.
    خوب با هم پست هاتو مرور می کنیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط mahyarhx
    اره من یه مقدار ارث پدری بهم رسیده که الان با پوله خواهرم یه خونه تو کرج خریدیم که 50 تومانه قیمتش . لازم باشه میکشم بیرون پول رو.
    این سرمایه پشتوانه شماست و نباید خیلی راحت برای حل مشکلت ازش استفاده کنی. این پس انداز خیلی میتونه در اینده کمکت کنه.

کار . ای بابا من اگه اینا قبول کنن. میرم خونه های مردوم کار میکنم . اینا که نمی فهمن من چیکار میکنم.
    بخدا راست میگم.
    این جملت نشون میده خیلی عجولانه و سرسری به مسائل جدی زندگی مثل کار نگاه میکتی.
    باید با اینده نگری و بررسی موقعیت های کاری احنمالی با این مسئله برخورد کنی.

دوست خوبم که به من میگی دادش. باید بدونی که من اگه شیوا رو از دست بدم . و بره ازدواج کنه . دکمه ی shutdown قلبم و خواهم زد.
    اگه دوسش داری باید برای رسیدن بهش تلاش کنی ولی این دیدگاه تند و افراطی نشون میده هنوز با بلوغ کامل زندگیت را نمی تونی کنترل کنی.

من اگه باهاش قهر میکردم به بدترین نحو که شخصیتشم میرفت زیره سوال باز منتم رو میکشید.
    از نظر تفاهم منم که میتونم درکش کنم و کوتاه بیام چون خیلیی مغروره و خودخواهه حتی برا مادرش .

شیوا و من کاملا بهم میخوریم اما دعوا هم زیاد کردیم. ولی اون خیلی راحت منو میفمه و منم خیلی روش تاثیر داشتم.
    خیلیم براهم خرج کردیم. میلیون رسیده دیگه. اینطوری بگم نداشتمم قرض کردم رفتم براش گوشی خریدم.
    خوب شما که بهم علاقه دارین اگه قهر میکنید باید باز هم با احترام با هم برخورد کنید و نباید اجازه بدی برای معذرت خواهی ازت شخصیتش زیر سوال بره.دعواهای زیاد شما نشون میده رابطه هنوز مثل رابطه دوتا ادم بالغ نشده. باید بتونید شرایط راکنترل منید و سر هر مسئله ای دعوا نکنی.
    در مورد درک و تفاهم هم منظور اینه که شما نقطه نظرات مشترکی داشته باشین. کوتاه اومدن و گذشت لازمه یه زندگی مشترکه ولی اگه همیشه به این منوال بگذره شرایط غیر قابل تحمل میشه والبته کتاه اومدن معنی تفاهم نمیده.
    و جمله اخرت بازم یه زنگ خطره که نشون میده ارزش پول را نمی دونید. اخه دوست عزیز هدیه خریدن به قیمت زیر قرض رفتن؟!!!

حرف من رو کسی درک نمی کنه. میدونین چیه اشتباه کردم عضو شدم. همه میگن از رو احساساته. هه پسره خوب من یه بارم برا مرگ بابام گریه نکردم.

(کاش نبودم تو این دنیا) اچون من بجز شیوا کسو نمیخوام . چون درد پدرم و درد رفتن کسی که همه کسم بود و اعتماد به نفس من بود. رو هم باید بکشم.
    من از همتون پوزش میخوام که این تاپیک رو زدم. درده من هیچ وقت دوا نداره
    خوب اینجا دیگه اوج شتابزدگی را میبینیم . توی پست اول از اینکه اینجا را پیدا کردی خوشحال و توی این پست که با فاصله کمی از پست اول ارسال شده پشیمونی!!!اونهم بخاطر اینکه نظر یکی از کاربران را در مورد خودت نپسندیدی!!!
    ببین دوست عزیزم گریه نکردن برای از دست دادن عزیزت نشون نمیده که بزرگ شدی. هر وقت احتیاج داشتی می تونی برای پدرت گریه کنی واصلا هم خجالت اور نیست.
    اینکه کاش اصلا توی دنیا نبودم دیگه چه معنی میده؟!!!
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
    اینا تنها قسمتی از دلایل خانواده ات برای بچه بودن توه.
    توی این فرصت باید روی خودت کار کنی تا بتونی منطقی تر و بدون شتابزدگی تو زندگیت تصمیم بگیری.
    از یه مشاور خوب هم می تونی کمک بگیری تا تو را در کنترل احساساتت کمک کنه.
    در مورد کم شدن علاقه شیوا که بهش اشاره کردی باید بدونی دخترها از مردهایی خوششون میادکه در رفتارشون قاطعیت و ثبات داشته باشند. با حل مشکل اول این مشکل را هم میتونی حل کنی چون ریشه اصلی مشکلت توی رفتارهای احساسیته.
    با تغییرات کوچیک ولی اساسی در خودت میتونی به هدفت برسی.
    نوشته هات نشون دهنده صداقت و پاکی در وجودته ولی باید در کنارش مهارتهای زندگی را هم کسب کنی تا به مقصودت برسی.
    در مشاوره باید بدونی اولویت روی خودسازی و ثبات درونی شماست. اینا که درست بشه بقیه مسائل هم حل میشه.
    موفق باشی.

2. 7 کاربر از پست مفید tarane.h تشکرکرده اند .

tarane.h (سه شنبه 22 دی 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)