سلام darrah
چه نام قشنگی برای خودت انتخاب کردی« در راه» ، مواظب باش که در راه بمانی. پاسخ zeinab را خواندم، خیلی دقیق بود. نمی خواستم دیگه من پست ارسال کنم. اما به خاطر اهمیت سئوالت و برای تاکید من این پست را زدم.
همیشه برای اینکه در زندگی آرامش داشته باشیم ، باید دوراندیش باشیم. یعنی برای کارهایمان هدفگذاری کنیم. هروقت این اهداف بر اساس احساسات و لذات زودگذر بود، باید مشخص کنیم که به ازای آن چه چیزی را از دست می دهیم و چه هزینه هایی می کنیم. گاهی به شوخی و با احساس و با تفریح و با یک ریشخند رابطه ای را شروع می کنیم ، اما هدایت و کنترل آن از دستمان خارج می شود. اگر وقت کردید در این تالار گشتی بزنید. در همین تالار داشتیم پسری که دوست دخترش را تهدید کرده بود که مثلا آبرویت را می برم اگر چکار نکنی یا ....، درهمین تالار داشتیم سوء استفاده ها ، در همین تالار داشتیم نا آرامی های این ارتباطات را ، در همین تالار داشتیم ، شکست های تحصیلی ، شغلی و ... در این زمینه را ، و موارد بسیار، که خواندن آن برایت تجربه ای ارزان هست که لازم نباشه که زندگی خودت را بر سر چنین رابطه هایی مانند یک قمار از دست بدهی.
سن شما 15 سال هست. لذا فرض ازدواج به احتمال قوی در چنین سنی برای شما رد شده باشد. لذا این رابطه هیچ آینده روشنی جزاینکه بازیچه بازیهای فریبکارانه یک پسر واقع شوید ، ندارد.
در این گونه موارد باید با خانواده ات صمیمی تر باشید. اگر والدینت تو را توبیخ یا تنبیهت بکنند ، بهتر است که آن پسر بخواهد با فریب نقش دایه دلسوز تر از مادر را بازی کند. و آرامش روانی تو را فدای لحظه های هیجانی خویش کند.
در مورد دوستانت که گفته بودی ، دوست پسرهایشان در حقشان نامردی کرده اند. اشتباه می کنی. خود دوستانت در حق خودشان نامردی می کنند. اگر ما خودمان بخواهیم که دیگران از ما سوء استفاده کنند، هیچکس در دنیا نمی تواند به ما کمک کند.
هرکسی عاقبت آن درود که کاشت.
از اینکه چنین منطقی مسائل خودت را در نت پیگیری کرده ای و به جای اینکه دنبال متن و عکسهای به ظاهر عاشقانه باشی، در حال دقت و پیگیری مسائل زندگیت هستی. به تو تبریک می گویم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)