شوخی نیست خیلی جدی امروز آمده ام اینجا تا راه گوسفند بودن یا به قول baby دیوانه بودن را یاد بگیرم .
فکر نکنید دارم با کلمه ی گوسفند به خودم و یا دیگران توهین می کنم و .......بلکه ذهنم پر است از مطالب کتاب لطفا گوسفند نباشید و من دنبال دستور العمل عکس آن هستم یعنی چگونه گوسفند باشیم !!!
در جایی نوشتم :
کثرت فهم کثرت عقل آرد
کثرت عقل کثرت درک آرد
و کثرت درک کثرت درد آرد
و baby بسیار هوشیارانه انگشت گذاشتند روی نقطه ای که من گیر اساسی دارم و یک راه حل دادند . چقدر از خواندن این شعر خوشحال شدم و کلمه دیوانه شد کلید و واژه ی راهگشا . اما چه جوری باید دیوانه بود ؟!!!!
عاقل مباش تا که غم دیگران خوری
دیوانه باش تا که غمت دیگران خورند
و اینجا جرقه ای در ذهنم خورد که کلمه گوسفند و یا دیوانه و..... ( هر واژه پیشنهادی دیگری از سمت شما ) در شرایط فعلی و با توجه به مشگل من فرقی ندارد به هر حال دراین شرایط منظور من یک همچین چیزهایی است که انسان را به سمت مخ تعطیل و یا کرکره ی آن را پائین کشیدن در هر زمانی که می خواهیم و ...هدایت کند !
اخیرا از افراد زیادی شنیده ام که باید یاد بگیرم همیشه دودوتا چهارتا نمی شود . آمده ام یاد بگیرم . چطور ؟!
یعنی وقتی حسابی فکر کردم و مسئله فیثاغورس را حل کردم و به جواب درست رسیدم . انکار کنم فیثاغورس و مسئله و جواب را و جوابم دودوتا چهارتا نشود .انکار و حاشا کار خوبی نیست . و عواقب روحی از آن طرف بام افتادن دارد از این کارها خوشم نمی آید .
چه کار باید کرد ؟!!
کدام گزینه را باید حذف یا اضافه کرد ؟!
پیشاپیش از راهنمایی همگی تشکر می کنم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)