به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 261

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:58]
    سطح
    28
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    7,577

تشکرشده 8,601 در 1,498 پست

Array

RE: طنز و لطیفه های ازدواج ، عشق و خانواده

حکایتی قدیمی خطاب به بانوان جوان :

اواخر عهد قاجار ، پسری بود مالدار که اسب خویش را بر سر در خانه تباهی بسته و به فسق و فجور مشغول بود . والدین پس از شور و گفتگو با یکدگر به این نتیجه رسیدند که برای سر به راه شدن یک مرد ، دو طریق حاصل است و طریق سوم بر گزاف بود : زندان ، ازدواج .

طریق دوم برگزیدند تا چنانچه پسر آدم شد که تحصیل مراد حاصل است اما اگر داخل در جمعیت آدمی زداگان نشد ، همه تقصیرها بر گردن زن بیچاره افتد . غافل از اینکه کسی حاضر نیست جگر گوشه خود را به عقد یک جوان بی بند و بار و خلاف کار در آورد . پس رفتند سراغ حاشیه نشینان فقیر . دخترکی کم سن و سال ، به طراوت برگ گل ، به شادابی سبزه و چمن ، سرزنده و شوخ همچو شاپرکی رنگارنگ و مظلوم تر از گلی بی پناه را به ثمن ناچیز خریداری نمودند . دخترک را از قرار یک شاخه نبات ، یک مجلد کلام الله مجید چاپ سنگی و سه عدد خروس قندی به عقد جوان بی لیاقت در آورند.

چندی گذشت . در رفتار جوانک تغییراتی مشهود گشت . سر به راه و آرام شده ، هنگام بازگشت به منزل درب خانه را با لگد باز می نمود چرا که دستش به جهت حمل مایحتاج زندگی بند بود.

پدر و مادر گفتند حال که اوضاع بر وفق مرادست بهتر باشد که از شر این دخترک بی سر و پا خلاص شویم و برای پسرمان زنی لایق از خانواده ای با اصل و نسب اختیار نماییم .

چون موضوع را به پسر گفتند ، پسر بر آشفت و از خشم خانه ویران کرد ؛ که مرا عشق و معصومیت این دختر سر به راه نمود . تهدید نمود که اگر دختر از من بازستانید ، من نیز به نیروهای میرزا کوچک جنگلی می پیوندم و مرگ را به سوی خویش فرا می خوانم.

هان ! ای جوان ! پس بدان !

زن قدرتی دارد که می تواند سر کش ترین موجود عالم را آرام نموده و به طریق درست باز رساند .

توصیه هایی برای بانوان

· زیاد در مورد تمیزی خونه وسواس به خرج ندین . تا حالا هیچ مردی بخاطر اینکه خونه تمیز بوده به همسرش ابراز علاقه نکرده .

· اخلاق و رفتار یک مرد پس از دوران نوزادی دیگر هیچ تغییری نمی کند. بیخود زحمت نکشین .

· وقتی یه مرد بتونه بره کره ماه ، چرا همه مردها نتونن برن کره ماه ؟

· بخاطر پول با هیچ مردی ازدواج نکنین . در غیر اینصورت برای ریال به ریالش باید تاوان بدین .

· نیازی نیست بهش بگین دارین به خودش می خندین نه به جوکهای بی مزه اش.

دیروز آقای خال چهره داشت تو تلوزیون صحبت می کرد . می گفت رفته بودم پاریس خیابون شونزه لیزه ، داشتم عکسهای افتتاح برج ایفل رو نگاه می کردم . در عکس ، بانوان فرانسوی حجاب داشتند.

تو دلم گفتم : اون حجاب نیست . هوا سرد بوده ، زنها با یه شال گوشهاشون رو پوشوندن. اگه قرار باشه همه مثل شما فکر کنن ، حتما مهندس برج ایفل هم آقای آنوفل بوده !

آقای خال چهره در ادامه گفتن اون قدیما یه نفر می خواست ازدواج کنه ، لباس جنگی خودش رو فروخت ، با پولش رفت زن گرفت .

برای اینکه به این آقا ثابت کنم پادشاه لخته ، تصمیم گرفتم لباس ورزشی خودمو بفروشم و پولش رو براش پست کنم . بهش بگم نمی خواد با این پول زن بگیری ، اگه تونستی یه بچه گربه ماده بگیر .

خدا وکیلی این کار رو می کنم حتی اگه مجبور شم موقع ورزش ، دور خودم سفره بپیچم .

کی حاضره یک دست لباس ورزشی صورتی ، با خدمات پس از فروش ، دارای برگ گارانتی شرکت جنرال موتوز و امکان شرکت در قرعه کشی سفر پیاده به کربلا رو از من خریداری کنه؟
    برگرفته از: سایت donkyshit.persianblog.ir

خداییش هیچ عکسی گویاتر از این شوهر منو توصیف نمیکنه!

بعد از اینکه مرحله شیوانا (فنای مطلق) رو پشت سر گذاشتم و کاملا فنا شدم ، نوبت رسید به مرحله و[color]یشنو[/color]. در این مرحله باید به معجزات زندگیت فکر کنی. یادم افتاد هر بار [color]ماهی تابه[/color] رو روی گاز می ذارم ، یه کم که گرم می شه شروع می کنه از خودش [color]روغن[/color] تولید کردن. این بود پیام کائنات برای من : نمی خواد روغن بخری، ما تو را از روغن بی نیاز نموده ایم!

رفتم تو سایت [color]خانه داری[/color] ببینم علت علمی داره یا واقعا معجزه شده؟

متوجه شدم علتش اینه که یه ساله [color]سیم ظرفشویی[/color] رو عوض نکردم و سیم ظرفشویی خودش روغنیه. موقع شستن ، ظرفه بیشتر روغنی می شه تا اینکه تمیز شه. یه اسکاچ نو خریدم و شروع کردم ماهی تابه رو محکم [color]سابیدن[/color] که دیگه از خودش معجزه الکی در نکنه. همین موقع بود که دسته [color]ماهی تابه[/color] شکست . فهمیدم تونسته ام مرحله ویشنو رو با موفقیت پشت سر بگذارم. این بود پیام جدید کائنات:

برو یه ماهی تابه دیگه بخر!

برگرفته از همون سایت!

متن بالا یادداشتهای یک مرد احتمالا بی زن بود

فعلا آتش بس موقت!
    تا حمله بعدی خیر پیش

2. 2 کاربر از پست مفید بی دل تشکرکرده اند .

بی دل (دوشنبه 07 دی 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)