متاسفانه شما با اين كه فكر مي كنيذ خيلي بر موقعيت خود تسلط داريد اما نمي دانيد كه علاقه شما به ايشان باعث ناديده گرفتن حقايق شده است. من 25 سالمه. يكسال از شما بزرگتر. در 23 سالگي با خانمي 35 ساله مدت كوتاهي آشنا بودم.تا حدي در موقعيت شما بوده ام.
دوست عزيز اين را بدانيد كه اين خانم در درون خود هيچ تصميم شما را در آينده قبول نخواهد داشت و خودش را با تجربه تر و عاقل تر از شما فرض خواهد كرد. به شما امر و نهي خواهد كرد. براي شما جذبه ي زيادي قائل نخواهد شد. از نظر ايشان كارهاي شما ناپخته خواهد بود. ايشان شخصيتشان به شدت شكل گرفته و داراي عقايد غيرقابل تغيير هستند. سن عقلي هم اگر ملاك باشد 2 سال يا 4 سال يا اصلاً 6 سال اختلاف را مي توان نديد گرفت.
11 سال اختلاف را نمي توان به بهانه ي نزديكي سن عقلاني و شعوري 2 شخص به هم ناديده گرفت.
دوست عزيز درست است كه دل كندن سخت است اما انسان عاقل به لحظه فكر نمي كند. به آينده هم بايد گوشه چشمي داشت.
خيلي از ما پسر ها از خانم هاي به قول معروف جا افتاده و كمي بزرگتر از خود خوشمان مي آيد. اما اين يك جور فانتزي جنسي است.البته منظورم اين نيست كه نگاه شما به ايشان يك نگاه جنسيست. در زندگي واقعي همسرتان بايد شما را مرجع و ستون زندگي خود بداند. طبيعت زن اينطور است كه مي خواهد همسرش مثل يك ماءمن و تكيه گاه برايش باشد يعني دوست دارد كه شوهرش از بيشتر جهات به او برتر باشد. برايش ارضا كننده تر است. اما برعكس مرد دوست ندارد زير سايه يا بليط كسي باشد. دوست دارد تحسين شود و به چشم يك سرپرست و معتمد و تكيه گاه به او بنگرند. حالا ازدواج با يك شخص با اين فاصله ي سني زياد ايجاد تضاد در اين موازنه مي شود . آن خانم نمي تواند در درون خودش شما را استوانه ي زندگي خود بداند. حتي اگر غير از اين را تظاهر كند.
خلاصه شما با اين فرد، حوزه ي نفوذ كلام و شخصيتتان در زندگي به شدت محدود خواهد شد. اگر فردي هم باشيد كه نظر مردم برايتان كمي مهم باشد نگاه هاي پرسش گرانه ي ديگران به مرور زمان آزارتان خواهد داد.
در ضمن خوشحال كردن و راضي نگه داشتن يك خانم با اين سن و سال كار آساني نيست. ايشان به احتمال خيلي زياد تجربه هاي زيادي در زندگي داشته . از لذت هاي زيادي بهره برده است و ممكن است يك هديه ي ساده يا يك رفتار ساده آنقدر برايش جذابيت و تازگي نداشته باشد آنطور كه براي يك دختر كم سن و سال تر دارد. واقعاً نكاتي كه بالقوه ممكن است باعث مشكل شود بيشتر از اينهاست . من فقط به گوشه اي اشاره كردم.
متاسفانه شيريني عشق باعث مي شود ما تذكرات ديگران را و تجربيات آنان را كمتر جدي بگيريم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)