به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 آبان 91 [ 20:15]
    سطح
    44
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    49

تشکرشده 51 در 22 پست

Array

RE: چطور می توانیم همسر دلخواه مان را بیابیم ؟

برای خرید ماشین که به بازار تره بار نمی رویم . می رویم ؟! آیا هیچ آدم عاقلی برای خریدن پرتغال به قصابی مراجعه می کند . آیا تا بحال شده که وقتی از کنار سوپر مارکت محله تان رد می شوید نگاهی به پشت شیشه اش بیاندازید تا ببنید که شرکت ایران ایر در طول هفته ی آینده چه پرواز هایی برای فرانسه دارد؟ حالا ممکن است که به طور اتفاقی قصاب محله مان دم در مغازه اش یک بساط پرتغال فروشی هم راه انداخته باشد و پرتغال های باغ پدر بزرگش را بفروشد اما این یک اتفاق است و هیچکس به قصد خرید پرتغال به قصابی نمی رود.
    خاطراتی را که دو نفر از هم تالاری های عزیز (آتنا و مرکا) ذکر کردند به من نشان داد که آنها بطور اتفاقی همسرشان را یافته اند . این مطلب در مورد مرکا که واقعا صدق می کند . و هر دو شان هم از این انتخاب کاملا راضی هستند .
    خیلی از دوستانم را هم می بینم که همسرشان را بطور کاملا اتفاقی در جایی که اصلا فکرش را هم نمی کرده اند پیدا کرده اند و با توجه به اینکه برای ازدواجشان معیار هم داشته اند تقریبا همانی را جسته اند که می خواسته اند (البته بنا به گفته ی خودشان) .
    هر چند که ناممکن نمی دانم که انسانی بطور کاملا اتفاقی همسری مطابق با معیار هایش بیابد ؛ اما هدفم از ایجاد این تاپیک این بود که با کمک هم بتوانیم شیوه های متفاوت همسر یابی را بررسی کنیم و ویژیگی های هر کدام را بشناسیم تا اگر کسی می خواهد ازدواج کند و معیارهایی هم برای همسر آینده اش در نظر گرفته نسبت به شیوه های مختلف آگاه باشد تا بداند یافتن آن همسر دلخواه با استفاده از کدام روش محتمل تر است. در ضمن می خواهم این را هم یادآوری کنم که با توجه به جامعه و فرهنگ ایرانی دایره انتخاب زنان محدود تر از مردان است .

حال سوال من این است که آیا کسی که می خواهد ازدواج کند و برای انتخابش هم معیار و ملاک دارد آیا باید منتظر یک اتفاق باشد و یا اینکه فعالانه در این جهت بکوشد ؟و اگر باید کوشا و فعال باشد ، با توجه به معیارهایش شیوه درست این کوشش چگونه است ؟ شیوه ای که از کوشش خسته و سرخورده و نا امید نشود؟
    هر چند که بعید نیست یک کیلو پرتغال خوب را در قصابی محله مان بیابیم اما آیا احتمال یافتن آن در میوه فروشی ها بیشتر نیست ؟

من در این تاپیک سعی کردم تا آنجا که به ذهنم می رسد روشهای مختلف یافتن همسر را به همراه ویژگی هر کدامشان بیان کنم . شما هم اگر ویژگی های بیشتری از هر روش می دانید با ذکر شماره بنوسید. اگر هم روش دیگری را (چه نو چه کهنه ) سراغ دارید بگویید .

هدف از این بحث هم این است که روش هایث مختلف را بدانیم و با توجه به معیار هایی که داریم پروژه انتخاب همسر در یک شیوه ی مناسب پی بگیریم.

2. کاربر روبرو از پست مفید آرش تشکرکرده است .

آرش (دوشنبه 19 فروردین 87)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)