سلام و صد سلام
خیلی از راهنماییهاتون ممنونم .
میدونید تمام احساسات بدی رو که گفتم زمانی پیش اومد که من فکر میکردم منظور این خانوم از نامزد همون آقای @ هست و بدتر از این به مدت چندین ماه این فکر من رو اذیت می کرد اما وقتی دیدم با یکی دیگه ازدواج کرد شاید درست نباشه ولی دلم خنک شد .
در ضمن من الآن احساس خاصی نسبت به ایشون ندارم ولی هر موقع که همدیگه رو میبینیم فکر میکنم هر دومون داریم عذاب میکشیم و این ناراحت کننده هست .
در مورد احساس نسبت به همسر آیندم منظورم رویاهایی بود که داشتم که دیگه الآن همه به نظرم دو رو میان و احساساتم سرد شده .
در این که تجربه ی خوبی بوده چون عشق رو با کمترین تلفات ممکن لمس کردم شکی ندارم ولی شخصیت ایشون برای من مثل یه رازه و از طرفی گاهی افکار تاحدودی علمی تخیلی میاد سراغم مثلا میگم شاید آقای @ از اقوام نزدیک ایشون بوده و نمیشه 100٪ چیزی گفت . اما یکی از دوستام زحمت در آوردن ته و توش رو کشید و گفت رابطه ای ندارن ولی بازم 100٪ نمیشه گفت .
آها این حرف رو که :
یکی دیگه این حرفها رو به من گفته بود ولی من چون 5٪ احتمال میدادم که با هم رابطه ی قوم و خویشی داشته باشن باز هم دلم عقلم و به بازی گرفت.دختري كه به نامزدشم خيانت كرده و با يكي از همكلاسي هاش در مدت نامزدي دوست بوده!!!اين دختر لياقت عشق ورزيدن داره؟
متاسفانه بدترین جای این قضیه این بود که دلم , منطقم رو به اشتباهات اون خانم راضی میکرد
الآن من خیلی راحت تر از اون زمانم چون فکر میکنم اون 80٪ از ملاکهایی رو که من در نظر داشتم نداشت اما ملاکهایی رو هم که داشتم به هم ریخته چون الآن فکر میکنم مردم با چیزی که نشون میدن از زمین تا آسمون فرق دارن.
تشکر از همه ی دوستانی که جواب دادن و تشکر ویژه برای دست اندر کارهای این انجمن که واقعا خیلی مفیده .

علاقه مندی ها (Bookmarks)