آنی جون همین روابطش با زنا دیگه .. ببین تا یکی دو ماه پیش من دوباره مثل قبل بهش اعتماد کردم و یعنی جوری نشون میداد که خوب شده و حتی قرار شد که بچه دار هم بشیم .واسش تولد گرفته بودم شب بعدش رفته بود حموم sms اومد واسش خوندمش نوشته بود چرا جواب نمیدی بعد هم زنگ زد منم برداشتم یه دختره بود بعد هم هر چی پرسیدم کیه قضیه چیه تا یه هفته با من حرف نزد بعد هم دروغ گفت مزاحمه منم دیگه از اون موقع تا حالا دیگه دلم باهاش صاف نمیشه دیگه هیچکدوم از حرفاش رو باور نمیکنم کوچکترین مسئله ای رو دروغ میگه .حرف بچه هم میزد فهمیدم واسه این بوده که من فکر کنم این به فکر زندگیه در صورتی که وقتش که رسید جا زد که خدا رو شکر .فقط زبون میریزه اینم اعصاب منو خورد میکنه نه میتونم بهش علنا" ثابت کنم نه میتونم تحملش کنم
آقای امید اون اصلا" قبول نمیکنه که با دیگران رابطه داره که من از اثراتش بگم .ببین آقای امید منی که الان اومدم اینجا 1000000 تا راه رو امتحان کردم مشکل شوهرم هم میدونم چیه و دلیلش واسه این کارا . اما تا خودش نخواد که درست نمیشه و خودش هم مسلمه که نمیخواد.
مشکلش اینه که هوس بازه .وگرنه من که خوب لباس میپوشم غذای خوب میپزم محبت هم میکنم (البته چند وقته که دیگه نمیکنم) یه قرون پول که به من نمیده صدام در نمیاد این همه هم تا حالا گند زده باز نشستم باهاش زندگی کردم .خودش هم میگه که بهتر از من نمیتونه پیدا کنه واقعا" هم همینه خودش هم میدونه وگرنه اگه من مشکلی داشتم تا حالا صد دفعه منو طلاق داده بود .الگوی رفتاریش متاسفانه پدرشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)