سلام دوست عزیز
متاسفانه بازار این عرفانهای کاذب و اغلب هم با قصد اغفال و مطامع مالی داغ شده و از ابزار علم و دین هم برای اهداف خود استفاده می کنند و وای اگر شنونده ی حرفاهای آنان کم اطلاعات بوده و عاقل هم نباشد که راه به ترکستان می برد نه کمال.
حتی معنا گرایی مدرن روانشناسان غربی نیز مطابق فرهنگ اونهاست و خواننده ی اینجور مطالب باید از لب علمی آن استفاده کند و از آنچه مطابق فرهنگ و دینش نیست نیز پیروی نکند .، چه رسد به اینگونه جلسات .
اما در این خصوص بهتره شما از دوستان مطلع و آگاه دینی و علمی و با استدلال قوی و منتقد دعوت کنی که به اتفاق شما در این جلسات شرکت کنند( هرچه بیشتر باشن دبهتره که جو غلب رو به دست بگیرند و تقسیم کنند که چه کسی چی رو مطرح کنه که تعدد افراد در تشکیک وارد کردن پیش بیاد ) و خیلی زیرکانه در میان حرفاهای آنها سئوالهای تشکیکی ایجاد کنند به گونه ای که تناقضات آنها آشکار شود ، تا اونجا که من می دانم خوب سفسطه می کنند و لازمه که با استدلال قوی وارد بشید و شوهرتون ناظر این مباحث باشد .
من از میان شاگردانم با موردی مواجه بودم که جذب یکی از این گروه ها شده بود ( چون بچه مذهبی و علاقمند به دین بود و اونها هم از خدا و پیغمبر خرج می کردند جذب شده بود ) وقتی با من صحبت کرد و از عقاید و حرفهای اونها گفت و حتی برنامه هاشون ، من تشکیک وارد می کردم و به او یاد می دادم که بره مطرح کنه ، اوائل بهش گفته بودند آفرین که سئوال می کنی و.... اما مدتی بعد وقتی جواب نداشتن ، تأکید کرده بودند شما باید اطاعت مطلق کنید و نباید چون و چرا کنید ، اینم گفته بود شما که به پیامبر صلوات الله علیه استناد می کنید ، ایشون که به هیچ کس نگفته از من اطاعت مطلق کنید گفته از خدا اطاعت کنید اما شما جواب ما رو نمی دید که با دلیل قبول کنیم و می گید هر چه می گیم بی دلیل هم بوده اطاعت مطلق کنیم ؟!!! ، تازه قرآن هم میگه یستمعون القول و یتبعون احسنه و.... من چرا باید از چیزی که قبول ندارم و شک دارم و شما هم جواب قانع کننده نمی دهید تبیعیت کنم و... آخرش این که ایشون رو فاقد صلاحیت شرکت در این جلسات دونسته و طردش کردند و نجات پیدا کرد و خانوادش از نگرانی دراومدند.
اینم بدونید اینجور گروه ها تحت پیگرد هستند ، سعی کنید شوهرتان را همراهی کنید تا بیشتر اشکالات اونا رو بفهمید و اطلاعاتتون رو هم بالا ببرید ، ابتدا باید به شما اعتماد کنند ، و از مراسمها و برنامه هاشون بپرس و..... وقتی موارد خلاف رو متوجه شدی ، گزارش اونها رو به مراجع ذیصلاح بده که این یک وظیفه اجتماعی است .
در فرصتهای بعدی سعی می کنم اطلاعاتی قرار بدم ، یا شما از حرفا و استلالها برنامه هاشون دقیقتر بگید که من و دیگر دوستان راهنمایی کنیم که روش استدلالی تشکیک وارد کردنش رو به کار بگیرید .
موقــــــــــــــق باشید .

علاقه مندی ها (Bookmarks)