این تایپیکو دنبال میکردم ....امروز در مجله ی موفقیت مطلبی در این مورد دیدم که فکر کردم بد نیست عینا اینجا بگذارم ....این پاسخ یک کارشناس ارشد مشاوره به سوالی مشابه این دوستمون میباشد .....
تفاوت سنی در ازدواج تا چه اندازه اهمیت دارد ؟ این پرسشی بود که یکی از من پ رسید ..در پاسخ باید بگویم تفاوت سنی در ازدواج تابع فرمول خاصی نیست اگر چه در برخی متون نه چندان علمی حتی برای آن فرمول هم ارائه شده است اکا به نظر من بهتر است نسبت به این فرمول بی اعتنا باشید و در عوض به هم خوانی و هماهنگی با طرف مقابل دقت کنید .اکثر فرمولهایی که در مورد سن ،مسائل ظاهری ،مثل چهره قدو اندام و حتتی میزان تحصیل دو طرف و .....بیان می شود سعی دارند در نهایت دو نفر را جفت و جور کنند تا تناسب بیشتری با همدیگر داشته باشند و البته این هدف ، هدف خوب و خیر خواهانه ای است اما باید توجه داشت عوامل موثر در تناسل افراد بیشتر درونی است تا بیرونی .ممکن است بین دو نفر هم سن درک متقابل و شباهت های روانی و ارتباط عمیق وجود داشته باشد و ممکن است دو نفر هم که 15 سال تفاوت سنی دارند نیز از این درک و شباهت بر خوردار باشند ..این احتمال هم وجود دارد کسانی که به ظاهر تفاوت سنی معقول و مناسبی از نظر اجتماع و خانواده ها دارند هیچ هماهنگی و تناسبی بین شان نباشد .بنابر این به جای توجه بیش از اندازه به سن و سال بهتر است به این عوامل توجه کنید ....آیا قدرت درک یکدیگر را دارید ؟ آیا می توانید خودتان را جای یکدیگر بگذارید ؟ و از نگاه هم به دنیا نگاه کنید ؟ آیا تمایلات ، علایق و تنفرات شما به همدیگر شبیه است/؟ آیا اهداف مشترکی را در زندگی دنبال میکنید ؟ اگر پاسختان به این سوالها مثبت است باید بگویم از همخوانی نسبی برخوردارید و سن وسال چندان اهمیتی ندارد .....

علاقه مندی ها (Bookmarks)