به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 34

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 04 شهریور 91 [ 13:34]
    سطح
    51
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 187
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    289

تشکرشده 290 در 73 پست

Array

RE: دختری که انتخاب کردم 11 سال از من بزرگتر است

باسلام خدمت شما
    آقای عزیز صبحت هایی که بچه های تالار کردند با تندی وصراحت یا بازبان نرم به این خاطر نبوده که از شما کدروتی داشتندبلکه صبحت ازموردهایی کردند که درجامعه به چشم می خورد کمااینکه درفامیل شما هم بارزاست
    شما گفتید ( توی خانواده ما عموی خودم همسرش 9 سال ازش بزرگتره و هردو هم یک سری مشکلات برای زندگی خودشون به وجود اوردن )
    اول اینکه نه برادر عزیزمن به شما می گویم اینطور نیست مگه آدم آزار داره که بخواد برای خودش مشکل بوجود بیاورد...مشکلی که خانواده عموت با آن دچار هستند به این خاطر هست که آنها هم روزی ازهمین صحبت ها کردند وخانوادشان را قانع ساختنددرحالیکه غافل ازاین بودند درچه جامعه ایی زندگی می کننددرچه خانواده ایی در چه بینشی...بالاخره آدم نمی تواند چشمش را ببندد وسردرلاک خود داشته باشد شما دراجتماع زندگی می کنید با همین خانواده ها با همین دیدها ونظرها...تصور کنید درچند سال آینده هرگاه باهم بروید بیرون خرید صله رحم و....هر بار یه تیکه بشنوید یه کنایه یه نگاههای کنجکاوانه وجسورانه همین ذره ذره ها دراحساست درونی شما وخانمتان تاثیرات منفی خودش را می گذارد واین دست شما وهمسرتان نیست ناخواسته حس های بد واردتان می شود.

ودوم اینکه (شما بازگفتیدمن نمی دونم چرا ما همیشه میل جنسی رو باید سر مشق یک رابطه دوستی ، ازدواج /ف یا حتی کاری قرار بدیم

من با این موضوع مخالفم که این موضوع باعث دلبسگی من شده وگرنه شما که جامعه ما رو می بینید فکر نکنم واسه راحت کردن امیال خودم راههای دشواری جلوی پام باشه خیلی راحت - بایه ماشین کنار خیابون الا اخر
    )بازهم جوان عزیز باید بگویم ما کاری نداریم بعضی ها به اشتباه به جای ازدواج ازراه انحرافی کار خودرا پیش می برند اما خیلی ها هم هستند که ازطریق راه صحیح مانند خواستگاری وازدواج نیازهایشان را برطرف می کنند وبه قول شما نیاز منحصر به نیاز جنسی نیست نیازهای دیگری هم من جمله عاطفی استقلال و.....داریم اما شما نمی توانید روی نیاز جنسی که یکی ازعوامل بسیارمهم تولید نسل ها درطول دوره های زمانی هست خط بکشید نیاز جنسی امری مهم هست هرکسی که ازدواج می کند دردامنه همین نیازهست که نیازهای دیگرش را برطرف می کندبه عبارتی واضح تر اینکه می گید من ازاوناش نیستم ...نداریم واقعیتی هست که قابل انکارنیست...
    بله میشه گفت شما ازاوناش نیستی که بصورت انحرافی نیازشان را برآورده می کنند ولی هستی انسانی که میخواد به طریقی درست نیازههایش را براورده سازد...
    مشکل شما شخصیتی هست دوست خوبمون آنی حرف صحیحی زد شما کسی را میخواهید برای مادری نه برای نقش همسری...واین بارفتن به مشاوره باید ریشه یابی شود

2. کاربر روبرو از پست مفید دلداده تشکرکرده است .

دلداده (دوشنبه 16 آذر 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)