با سلام خدمت تموم بچه های گل این سایت
و سلام دوباره به نقاب جان
نقاب جان من لازم چند نکته رو برای شما بگم
1 - این خانم از لحاظ سن و قیافه بسیار تفاوت داره و اصلا معلوم نیست که ایشون 35 سال سن دارن
2 - من و ایشون تمام این قضیه اختلاف سنی خودمون رو به راختی حل کردیم و در موردش صحبت کردیم
3 - در مورد تفریحات و هیجانات من توی پست دومم گفتم که من خیلی از علایق و شرایطی که جون های همسن من دارند من ندارم - مثل اینکه برن با ماشین فلان جا فلان مهمومنی و فلان پارتی از این چیزا -- من ارمان هام و معیار هام کاملا متفاوت و این موضوع دست خوذم هم نیست و شاید به خاطر همین باشه که اگثر دوستانی رو که دارم از خودم بسیار بزرگترن
4- در مورد خانوادها هر چقدر هم که مخالف باشن - میشه راضیشون کرد - اینو مطمئن باشید و با سعی ، تلاش ، توکل به خدا ، و از همه مهمتر صبر خیلی از مشکلات از جلوی پا برداشته میشه - و یک نکته دیگه اگر روزی یک نفر خانواده اش در زندگیش دخالت بی جا کردن بدونین بی کفایتی از خود طرف که نتونسته جلوی این دخالت ها رو بگیره
5- من احساس می کنم که این خانم یه جورای 27 - 28 سال اس نه اینکه عاشق اون هستم و با تعصب کور و احساسات بی مورد بخوام حرف بزنم نه -- رفتار ها و معیار های اون خانوم اینو نشون میده نمی دونم به چه دلیل و شاید یکی از دلایل پا فشاری من بر این قضیه با هم بودن و .... همین مواردی باشه که بهتون میگم
با سلام خدمت اتنا جان
جواب سوالاتتون
1 - بسیار شفاف و صادق هستن - از لحاظ شعور اجتماعی و بر خورد و پوشش بسیار عالی هستن - متدین هستند
2-من به کمتر کسی اعتماد پیدا می کنم - من جامعه خودمون رو خیلی خوب میشناسم
3-ایشون نظرشون در مورد ازدواج مثبت هستش و ارزیابی ایشون از ازدواج یک معامله نیست و من از طرز تفکرش بسیار خوشم میاد نا گفته نمونه ایشون بسیار تحصیل کرده و روشن فکر هستن -
4- این سوالتون از روی کنجکاوی بود نه ولی خوب عیب نداره جواب میدم ایشون خودشون قصد ازدواج نداشتن چون ملاک های ایشون برای ازدواج تحصیلات و رتبه اجتماعی و خیلی چیزایی که امروزی ها دارن نیست - نا گفته نمونه خواستگارهای بسیاری هم دارن و داشتن -

علاقه مندی ها (Bookmarks)