سلام به خواهر دلسوز و مهربان
به نظر من شما نه تنها این دختر رو دلخوش نکن،بلکه سعی کن کم کم کاری کنی که از برادرت دور بشه،از همین نقاط ضعف برادرت(وسواس،ایده آل گرایی زیاد،تردیدو..) زیاد پیش این دختر صحبت کن تا دختر خودش زده بشه و خودش قبل از اینکه برادرتون بره خواستگاریش جوابش منفی شده باشه
چون تجربه نشون داده که مردهایی که از اوایل روابطشون به هر دلیلی این رفتارها وافکار رو دارند و تردید ولشون نمیکنه (که اکثرا مربوط به مسائل گذشتشون میشه) با پیشروی در رابطه بدتر میشوند که بهتر نمیشوند چون همیشه دنبال بهانه و سر نخ هستند تا به اون نتیجه گیری که تو ذهنشون کردند پاسخ بدهند وممکنه جون این دختر رو به لبش برسونند
این سوالهای اگر 2 سال دیگه این طور بشه،اون طور میشه و اگر به درد هم نخوریم و... همش نشونه هست،نشونه ای از به هم زدن رابطه هاشون در آینده
پس شما خواهر خوب کمک کنید که حداقل با زندگی این دختر خانم بازی نشه،برادرتون اول باید خودشو درست کنه و مرد بشه،به اعتقاد من این طور مردها محکم نیستند و نمیشه بهشون تکیه کرد(ببخشید که رک میگم)
اگر هم این دختر خانم از طرف خانوادش تحت فشار هست اصلا جای خورده گیری بهشون نیست،حق دارند نمیخوان با زندگی دخترشون بازی بشه
فکر کنم یکی از سخت ترین کارهایی که دختر خانم ها در این مواقع دارند همین توضیح به اطرافیان هست که هرچه تعداد افرادی که از رابطه باخبرند بیشتر باشد کار سخت تر میشه،پس قبل از اینکه رابطه بیشتر بشه(با خواستگاری های رسمی و نامزدی و...) و کاار این دختر سختتر، نذارید رابطه پیش بره و توجه داشته باشید که یه کاری کنید تا وقتی برادرتون این افکار رو داره خود دختر بی خیال بشه،چون اگر از طرف برادر شما جواب منفی بشنوه خیلی بیشتر بهش فشار میاد،واقعیت روحیه بیشتر خانم ها همینه

علاقه مندی ها (Bookmarks)