[align=justify]سلام به دوستان عزیز و جناب اقای کیوان گرامی
از راهنمائی هاتون ممنون و متشکرم . من این سوال رو به این علت مطرح کردم چون نامزدم از شغلش راضی نیست. وبه همین دلیل روزهایی که در محیط کار کوچکترین مسئله ای به وجود میاد آثارش در رفتار و برخورد با من مشخص میشه . با کوچکترین بهونه این قدر بهم میریزه که حرفهایی از این قبیل میزنه " تو خودت و اینده ات رو تباه کردی هنوزم دیر نیست می تونی جبران کنی و به عقب برگردی "[/align]

نقل قول نوشته اصلی توسط keyvan
[b]همسرتان ساعت‌های طولانی را در محیط کار سپری کرده است به حضور همسرتان در خانه اهمیت بدهید. هنگام بازگشت او را تحویل بگیرید. از شما انتظار نمی‌رود هر شب با یک دسته‌ گل منتظر ورود همسرتان باشید، گاهی یک سلام و احوال‌پرسی گرم مؤثرتر است
برای بازگشت همسرتان از قبل برنامه‌ریزی کنید. کارهای مهم و نیازمند توجه و دقت زیاد را پیش از این به اتمام برسانید. به خود فرصتی بدهید تا با همسرتان بنشینید .
[align=justify]یک نکته دیگه این که من عاشق ادامه تحصیل هستم و تا الانم نسبت به همسن و سالانم یک قدم جلوترم ولی همسرم ابراز نارضایتی میکنه و میگه ادامه تحصیل باعث جدایی بین ما میشه . با توجه به راهنمایی شما من باید از خیر دکترا بگذرم ؟ در این حالت من احساس پوچی میکنم. سعی میکنم از طریق راه حلهای دیگه مثل ترجمه کتاب و تدوین مقاله معلومات خودم را به روز کنم ولی نامزدم از همین رویه هم زیاد دل خوش نداره. من در این موقعیت موندم که چه کار باید بکنم . آیا از علایق خودم دست بردارم ؟ ولی این همه زحمتم رو بی نتیجه رها کنم؟[/align]

از همه عزیزان سایت که دراین زمینه تجریه و معلومات دارن درخواست میکنم راهنمائیم کنن