به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 58

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 28 آذر 99 [ 01:10]
    سطح
    93
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 714
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteranSocial10000 Experience Points
    تشکرها
    6,336

تشکرشده 3,618 در 912 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

RE: شمارو بخدا بگید چه خاکی بریزم تو سرم؟

نمی دونم چقدر مطمئنید از اینکه همسرتون این دفعه می تونه یه کار خوب پیدا کنه یا نه؟ شاید به گفته ی خودتون و ایشون اگر لیسانس گرفته بودند و یه پشتوانه ی مالی هم داشتند میشد امیدوار بود که میشه، میتونه و گر صبر کنی ز قوره حلوا سازم! اما توی این شرایط ته دلتون چی احساس می کنید؟ شاید ده درصد بشه گفت که این زندگی درست میشه به شرطی که همسرتون بخواد! نه شما و نه شما و نه پدر و مادر شما! اگر همسرتون بخواد و عملا بخواد، نه حرفا و زبانا، و پدر و مادرش هم دلسوز زندگی و آینده ی پسرشون باشن! شاید اون وقت میشد گفت که با کمی صبر و همت همه چیز درست میشه! اما قبول کن! دختر خوب! قبول کن که این وسط این فقط تو هستی که می خوای این زندگی رو سرپا نگهش داری؟ میخوای که به خودت و به دیگرون وانمود کنی و اثبات کنی که همسرت هیچ عیب و ایرادی نداره و زندگیت هیچ کم و کاستی نداره و انتخابت درست بوده؟ شاید انتخابت درست بوده زمانی که به وعده و وعیدها دلبسته بودی و امروز زمان تحقق این وعده هاست!
    تو دختر موفقی هستی، اما اون قدر به احساساتت بها دادی و داری فکر می کنی که همه ی منطق زندگی رو از یاد بردی! یه کم واقع بینانه تر نگاه کن! میشه بهم بگی که همسرت چند سال داره؟
    شما در دوران نامزدی به سر می برید، فکر نمی کنم که منطقی باشه که دائم کنار هم باشید و این هاست که باعث شده که در ابتدای راه هر دو خانواده از دست شماها یه مقدار عاصی باشن! نامزدی دلتنگی های خاص خودش رو داره، دوری های خودش رو می طلبه، و حریم ها و احترامات خودش رو داره! در ضمن همسر شما اصلا نمی تونه منطقی باشه و عاقلانه فکر کنه و رفتار کنه، اگر ایشون یه کم منطقی تر بودند هیچ وقت اولا اجازه نمی دادند که این شرایط پیش بیاد که هر روز و هر روز شب و روز، که البته به غیر از اون ساعت هایی که شما اداره هستید کنار هم باشید که احترام ها و حریم هاتون شکسته بشه، در ضمن هیچ وقت اجازه نمی دادند که خواهر کوچکشون در زندگی شون دخالت کنن و حرفهایی رو که نباید بزنن، بزنن!
    و یه نکته ی دیگه گریه کردن همسر شما همراه شماست! فکر نمی کنم این یه کم منطقی باشه که همسرتون به عوض اینکه عملا و رفتارا بخوان کاری رو انجام بدن، بخوان با روبرو شدن با مشکلات همراه شما دائم گریه کنن!
    آیا واقعا شما فکر می کنید ایشون خیلی احساساتی هستند که این گونه رفتار می کنن یا نه! اگر بخوایم واقع بینانه نگاه کنیم شاید خیلی بچه و بی فکر هستند که این گونه رفتار می کنن در صورتی که می تونستند با اندیشه، بهتر و بهتر از این رفتار کنن، در ضمن با قاطعیت و با عمل به شما نشون بدن که دارن پیشرفت می کنن و به فکر این زندگی هستند و این زندگی و روابط برای ایشون هم مهم هست و می تونند که در آینده بهترین پشتوانه برای شما باشند!
    امیدوارم که درک کرده باشید که من چی میگم. و اگر حرفی زدم که یه کم اذیتتون کرد، لطفا من رو ببخشید!

2. 5 کاربر از پست مفید del تشکرکرده اند .

del (یکشنبه 26 مهر 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)