سلام بچه ها! امیدوارم که خوب باشید!
می دونید چیه! امروز دانشگاه بودم، دقیقا یکی از بچه های هم دانشگاهی قدیمیم رو که دیدم که یه رابطه ی آشنایی خیلی دور با همسرم اینها داشت، یعنی خانواده اش یه جورایی همسایه ی مادربزرگ همسرم میشدن و در جریان ازدواج من بود، تا من رو دید، اولین سوالی که پرسید این بود: ببین تو سختت نیست که شوهرت تحصیلات دانشگاهی نداره؟ می خواست از خواستگاری که براش اومده بود بگه و این یه بهونه بود! همیشه یعنی قبل از اینکه با شما صحبت کنم اگر کسی این سوال رو ازم می پرسید بهش میگفتم: چرا! ولی خوب خودشم دوست داره که درسش رو بخونه و ادامه تحصیل بده! بهم قول داده که اگر وقت کرد در اولین فرصت درسش رو بخونه!
اما بچه ها باورتون میشه امروز با اعتماد به نفس بالا، به دوستم گفتم: مهم نیست که درس خونده باشه یا نه! اون چیزی که توی زندگی مهمه، یکی فهم و شعور طرفه، مهم تر از اون اخلاق و چشم پاکیش هست و یعد از اون ذهنیتی که نسبت به رشد و پیشرفت توی ذهنش داره مهمه! بعد از اینکه یکم از خوبی هام همسرم و یه قسمتی از زندگیم براش گفتم، گفت: خوب! یعنی برات مهم نیست که ادامه تحصیل بده یا نه؟ گفتم: به نظرت چرا برادرت با اینکه فوق دیپلم معماری داشت الان مثل همسر من و دقیقا شغل همسر من رو انتخاب کرده برای ادامه راهش! گفت: نه! برادر من قبلا توی شرکتی کار می کرد که درآمد خوبی نداشت، الان میگه چند سالی رو توی این کار باشم، یه ماشین و خونه که خریدم بعد! گفتم: خیلی ها، حتی دوستان همسرم که الان لیسانس دارن، بهش همین رو گفتن که تو توی این چند سال هم سابقه ی کاری و تخصصت بیشتر از ما شده و هم درآمد خوبی برای خودت درست کردی و ما تازه الان باید پی کاری باشیم که برامون سابقه بشه! بعد از اینکه با قاطعیت از اخلاق و درک و شعور و مهربونی همسرم دفاع کردم و بیان کردم، بهم گفت: چه جوری شوهرت رو تور کردی؟!
بچه ها خیلی خوشحالم که بهم اعتماد به نفس دادید تا یه سری حقایقی رو که داشتم و از چشمم دور بود رو با چشم باز ببینم و نسبت به اونها فکر کنم! واقعا از همتون ممنونم، اما دوست دارم که به یه پذیرش قلبی در مورد این موضوع برسم، این نباشه که امروز با صحبت های شما قبول کنم، اون وقت دو روز دیگه که دو تا آدم دیگه دیدم یا توی محیطی قرار گرفتم یا نه! اصلا مشکلی برای زندگیم پیش اومد، باز فیلم یاد هندوستان بیافته که کاش! و ای کاش! بچه ها خواهش می کنم که در این مورد بهم کمک کنید و راهنمایی کنید.
ممنون میشم از شما عزیزان!

علاقه مندی ها (Bookmarks)