سلام
خواهر عزیزم مذهبی بودن یا نبودن به چادری بودن یا نبودن نیست . چادر برای زن مسلمان یکی از انواع حجاب هست نه به تنهایی . دختر میتونه مانتو بپوشه اما یه مانتویی که مناسب باشه و برای مردان بیمار دل و چشم چران جلب توجه نکنه .یعنی خیلی تنگ یا کوتاه نباشه ، مدل و رنگش زننده نباشه ، بتونه بدن رو کامل بپوشونه و اینو هر کسی اگه وجدانش رو قاضی کنه خودش میتونه متوجه بشه که مانتوش مناسبه یا نه ؟
چنین مانتویی مشکلی نداره که البته باید به نوع شلوار و روسری یا مقنعه هم دقت کرد چون هر کدام به نوبه خود مهم و اثر گذار هستند.
اما چادر ... ببینید خواهر من چادر هم یه جور حجابه و چون به طور کامل کل بدن رو می پوشونه و به اقتضای چادر بودنش آزاد هست ، حجاب برتر معرفی شده نه اینکه تنها نوع حجاب باشه .
خب بعضی آقایون دوست دارن همسرشون چادر بپوشه بعضیها هم برعکس از چادر خوششون نمیاد .شما با کسی ازدواج کنید که شما رو بخواد با همین وضعیتی که دارید .
خیلی از خانمها هستند که چادر می پوشند اما اصلا" حرمتش ورنگه نمیدارن و در ضمن دیگران رو نسبت به چادر و خانمهای چادری بدبین می کنن .امن دسته از خانمها بنابر اهداف خاصی چادر می پوشن .یا خونواده اونا رو اجبار کرده به هر دلیل ! یا متاسفانه خیلی ها فکر می کنن اگه چادری رو سر کنن زودتر توی اداره ای استخدام میشن ! و یا اینکه زودتر ازدواج می کنن ! یعنی درواقع برای گول زدن دیگران این کارو می کنن نه به خاطر حجابش .
خب این دسته اگه چادر نپوشن خیلی بهتره و سنگین تر هم هستن اما گفتم که یه اهداف خاصی دارن ........
در مقابل هستند دختران و زنانی هم که فوق العاده نجیب و عفیف هستند اما چادر نمی پوشند و مثل شما مانتویی هستند .که این دلیل بر این نمیشه که چنین دختران و زنانی خدای نکرده بی ایمان یا مشکل دار هستند هرگز اینطور نیست.
البته خیلی از مردان هم هستند که فقط و فقط ظاهرشون مذهبی نشون میده و در باطن اثری از دین و ایمان نیست و از بعضیشون هر کاری بگی سر میزنه !.و برعکس مردانی هم هستند که ظاهرا" مذهبی نیستند اما من سراغ دارم کسانی به این شکل که نماز شب می خونن ، دروغ نمیگن ، چشم پاکن و ...
پس شما هم خواهر من اصلا" نگران اینکه کسی با شما ازدواج نکنه به خاطر مانتویی بودنتون نباشید چون ربطی نداره . اتفاقا" خیلی دخترای چادری هم هستند که تا حالا همسر دلخواهشون رو پیدا نکردن مثل شما فکر می کنن که حتما" چادر باعث شده کسی سراغشون نیاد و اینکه چادر زیباییهای اونا رو پنهان کرده و کسی متوجه نمیشه چه مزایای جسمی دارن در حالیکه هیچکدام از این فرضیه ها درست نیست و بی اساسند .کسی هم به زور نمی تونه شما رو مجبور کنه که چادر بپوشید مگه اینکه خودتون تصمیم بگیرید و بخواید.خیلی مردان هستند که دنبال دخترانی مثل شما می گردن و مطمئن باشید که به وقتش شما رو پیدا می کنند اما خب خدا باید بخواد و قسمتتون کنه که انشاءالله میشه
براتون آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)