به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: افکار مزاحم

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 آذر 90 [ 09:03]
    سطح
    73
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 277
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,481

تشکرشده 3,465 در 1,036 پست

Array

RE: افکار مزاحم

سلام
    الناز خانم اول بگم که خدا رو شکر که همسرتون بیماری ندارن و در سلامت کامل هستند این باعث خوشحالیه.
    خواهرم همسر شما به خاطر همون اختلاف سطح تحصیلات و حقوق که با هم دارید خودش رو اذیت می کنه .شما درسته که بارها بهش گفتید که براتون مهم نیست بیشتر از ایشون درس خوندید ، اما در عمل اینو بااااید بهش نشون بدید و ثابت کنید تا باورش بشه و مطمئن بشه .شاید گاهی که با همدیگه صحبت می کنید شما از کلمات و جملاتی استفاده می کنید که به نظر ایشون به خاطر سواد بیشتر شماست یا اینکه شما میخوایید سوادتون رو به رخش بکشید .پس سعس کنید همونطور یکه ایشون هستند باشید خصوصا" خصوصا" در جمع دوستان و آشنایان زمانی که کسان دیگه ای هم کنار شما هستند .اینگونه مواقع بیشتر ایشون رو تحویل بگیرید، بهشون بها بدید ، احترامشون رو بگیرید ، از حسناتشون بگید و ... علائق یه مرد با یه زن کلی تفاوت داره از جمله اینکه یه مرد همیشه دوست داره از طرف همسرش تشویق و تایید و تحسین بشه و همسرش بهش اعتماد داشته باشه و بهش بگه که بهش وابسته ست و ... در حالیکه یه زن بیشتر دوست داره مردش بهش احترام بذاره ، بگه عاشقتم و دوست دارم، از لحاظ مالی تامینش کنه ، و ...
    همسر شما الان فکر میکنه زندگی شما بیشتر رو حقوق شما میچرخه تا ایشون از طرفی مدرک تحصیلی شما هم بالاتره بنابراین به خودش میگه این چجور زندگی ایه ، من بیشتر به خانمم متکی هستم تا اون به من ، فکر میکنه خدای نکرده اگه اون نباشه شما به راحتی از پس خودتون بر میایید و نیازی به اون ندارید چه باشه چه نباشه .

شما باید هم در ظاهر و هم در عمل بهش نشون بدید که از وضع موجود راضی هستید و ایشون نباید خودشون رو با دیگران مقایسه کنند چون هر کسی برای خودش شخصیت ، اعتبار ، آبرو و شان و منزلتی داره که برای دیگران قابل احترام هست .
    بهش بگید اونو با تمام خصوصیات و ویژگیهاش قبول دارید و با هیچکس مقایسه اش نمی کنید .

موفق باشید

2. کاربر روبرو از پست مفید m.mouod تشکرکرده است .

m.mouod (یکشنبه 12 مهر 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)