سلام:
چه خاطرات جالبی ........
منم یک کار خیلی بد کردم!!!! هنوزم یادم میاد هم خجالت می کشم هم خندم می گیره!!!!:P
اول لازم دو اصطلاح ساده پزشکی را توضیح بدهم تا خاطره ام یعنی سوتی وحشتناکم را بتونم بگم..باورتون نمی شه الانم خجالت می کشم بگم!!!!
NG : یک لوله بسیار نازک و بلندو نرم هست که از بینی بیمار وارد می کنیم و وارد معده بیمار می شود و اغلب برای خروج ترشحات معده است تا فشار روی معده را کم کنیم یا مثلا فرد جراحی شده از راه ان غذا می دهیم.
نلاتون: که در واقع نوعی سوند ادراری است منتها بر خلاف سوند مدت طولانی نمی شود در مجرای ادرار گذاشت و همچنین قطر کلفتی دارد و کوتاه است و سفت است.معمولا برای یک بار تخلیه ادراری فردی که مثلا احتباس ادراری دارد استفاده می کنیم.
خلاصه 1 ماه مانده بود که این جانب فارغ التحصیل شوم ....یعنی هیچ کس انتظار اشتباه از ما را ندارد..من هم درسم خیلی خوب بود و خیلی رزیدنت هامون رو کارم حساب می کردند و اغلب شب های کشیک من رزیدنت سال 1 تا صبح خواب بود و اینجانب تو راهروها می چرخیدم....اونزمان هم اواخر دی پارسال بود که اینجانب در کشاکش ماجرای عشقی ام بودم و حواسم به هیچ چیز جز پیام ها یا تلفن حرف زدن نبود.:D
خلاصه 3 صبح بود پرستار محترم تماس گرفت که مریض NG را کشیده و اگر صبح سر ویزیت نداشته باشه کشیک اضافه می خورید ..اینجانب بعد کلی غر زدن که چرا حواستون نبوده..با ترس و لرز پاشدم..مقنعه ام را زدم....و همون طور که با پیامک زدن مشغول بودم راه افتادم طرف بخش.....
گفتم وسایلو گذاشتن چک نکردم..لوله را وارد کردم..همان طور مشغول پیام تشریف بردم خوابیدم....صبح سر راند همه چیز عالی داشت تمام می شد..که رزیدنت سال اخرمون گفت دیشب که کشیک بوده؟
منم با ترس گفتم من....
گفت این چیه تو بینی بیمار؟
گفتم :NG
گفت این NG ست؟بیا ببین؟
منم پررو گفتم اره....:D
گفت خوبه شما دارید تمام می کنید فرق NG و نلاتون را نمی دونید!!!!!!!!!!!!
خدایا برق از سرم پرید ..راست می گفت ..مریض بیچاره یک لوله کلفت و کوتاه تو بینی اش بود ..منم اولین بار بود آب شدم رفتم تو زمین...واقعا لحظه بدی بود....منم گفتم ببخشید انقدر خواب بودم چک نکردم.....خلاصه از گناه ما گذشت ولی خجالتش تا الان هم هست و سوتی بزرگی که جلوی هم کلاسیام دادم تا مدت ها موجب خنده بچه ها بود.....یادمه وقتی برای ه..... تعریف کردم تا 2 روز می خندید و می گفت یه دفعه اشتباهی برا ما از این نلاتون ها نزنی!!!!!
و من هنوزم از این بزرگترین سوتی دوران تحصیلم خجالت می کشم.........:P

:

علاقه مندی ها (Bookmarks)