به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 399

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 اسفند 89 [ 16:24]
    سطح
    50
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 198
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,677

تشکرشده 1,685 در 458 پست

Array

RE: دفتر مدیران تالار(سؤالات-مشکلات-انتقادات و درخواستها)

[align=justify]سلام

کیوان و مدیر همدردی عزیز که پای پست آنی را امضاء فرموده اید، دقت کردید که این روشنگری و نصایح آنی چقدر در رفع کدورت های ایجاد شده موثر بود؟

ما تا کنون همچین چیزی در تالار داشتیم که کسی دلخور باشه و ما دلخوریش رو درک کنیم و سعی کنیم با تحلیل ماجرا قلبش رو آروم کنیم؟

من به شخصه با هیچ کس خرده حساب ندارم (چه در تالار چه بیرون از اون) چرا که اگر از کسی دلخور بشم یک مدت زمانی ازش فاصله می گیرم و سکوت اختیار می کنم و در اون بازه زمانی دلم رو باهاش صاف می کنم و باز هم دوست داشتنش رو از سر می گیرم.

اما اگر می خوام همچین فضایی در تالار داشته باشیم (این تاپیک یا جای دیگه) بخاطر اینه که بارها با صداهایی که در هنجره خفه شده اند مواجه شده ام.

چه اشخاصی که در این مدتی که من عضو تالارم از حذف شدن پست هاشون شاکی بودند. البته نظر شما هم متینه که پست هاشون خارج از موضوع بوده. اما آیا وقتی پست های خارج از موضوعشون رو حذف می کردید با پیام خصوصی بهشون اطلاع دادید که برید در فلان تاپیک پستتون رو بگذارید که پاسخ داده بشه؟ یا اصلا چرا به جای حذف انتقال ندادید؟ (وقتی تاپیک مربوطه در تالار موجوده)

شخصی که عصبانیه (هرچند که عصبانیتش غیر منطقی هم باشه) نیاز داره که حرف بزنه، نیاز داره شخصی مثل آنی یا هر کدوم از ما که بی طرف هستیم، ضمن درک کردنش، براش روشن کنیم که کجای کار گیر داره. نیاز داره بفهمه که شاید با یکی دو نفر مشکل پیدا کرده اما بقیه بهش توجه دارند و نسبت بهش بی تفاوت نیستند.

من فکر می کنم اگر همچین فضایی داشتیم، موفق می شدیم خیلی از دوستانی که ترکمون کردند رو در جمع خودمون نگه داریم. و این همه انرژی منفی در قلب دوستانی که از هم رنجیدند، انباشه نمی شد.

امیدوارم پیشنهادم باعث نشه احترامی که براتون قائلم و قدردانیم از زحمات بی چشم داشتی که شاهدم هر روزه برای تالار می کشید، کم رنگ دیده بشه.

http://www.hamdardi.net/thread-8574-page-1.html

این پستی بود که نوشتم تا در تاپیک بالا قرار بدم اما دیدم که تاریخ انقضاش گذشت و تاپیک قفل شد و من دیر رسیدم.:P

از پست آخر مدیر همدردی در اون تاپیک (که متاسفانه امکان نقل قول هم نداره) برام سوالی مطرح شده:

وقتی یک پست حذف می شه، ما چطور باید دقيقا به تاپيك، شماره پست و محتويات آن اشاره كنيم، تا شما بررسی کنید که با قوانين تالار تعارضي داشته است يا نه ؟

اصلا ما معمولا متوجه نمی شیم که دقیقا موضوع چی بوده، فقط می بینیم که یکی از دوستانمون به شدت دلخوره و دادش بلند شده که چرا پستم حذف شده و خداحافظی از تالاری که می بینند درش صداشون به گوش کسی نمی رسه و ...

در ضمن آقای سنگتراشان نوشته اند که " تاپيكهاي اين چنيني كه دقيقا مشكل مشخص نيست، بيشتر از اينكه به حل مسائل بينجامد به درگيري احساسي ختم مي شود."

اما جسارتا اون تاپیکی که قفل شد موضوعش مشخص بود، و اتفاقا هدفش هم این بود که اگه درگیری احساسی ای رخ داد دوستان بی طرف سعی در برطرف کردنش داشته باشند. [/align]

2. کاربر روبرو از پست مفید THEN تشکرکرده است .

THEN (یکشنبه 05 مهر 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)