به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 131

Threaded View

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,568 در 3,447 پست

Array

RE: ازدواج با مردی مثل من که از همسرم جدا شدم خوبه

آرش توجه داشته باشید که من اساسا قصدم از این حرفها نیست که شما را به سمت زندگی قبلی که تجربه کرده اید سوق دهم .

اما به واقع با نوع تفکر و صحبت کردن و دیدگاه های شما مشگل اساسی دارم .
    برادر من شما فکر می کنید دکتر و یا مشاور معجزه می کند ؟!
    خیر او به شما راه روش کسب مهارت ها و آگاهی ها و تغییر ها را نشان می دهد اما این شما هستید که باید بخواهید تا تغییر پایدار کنید و در نتیجه ی تغییر شما دیگران هم در رفتارها و برخوردهایشان تغییر ایجاد کنند .
    شما اهل بهشت نیستید . اهل جهنم هم نیستید . شما یک انسان هستید با تمام اشتباهاتی که برای یک انسان تعریف شده و شما هم می تواند مرتکب آن شود . خیلی گمان نکنید که گل بی خار شما هستید و خانم سابق شما و خانواده ایشان بوته های سراسر خاری هستند که به شما آسیب می زنند .
    شما اگر کسی را بخواهید و عاشق اش باشید با تمام خوبی ها و بدی هایش باید بخواهیدش . شما فکر می کنید زندگی های دیگر درگیر تنش نیست ؟! نه برادر آنها مهارت کنترل تنش را دارند و شما این مهارت را نداشته اید . شما به تمام بد رفتاری های خانم تان دامن زده اید .
    ما قصد محاکمه کسی را نداریم ولی قبول اشتباهات می تواند چراغ راه زندگی آینده شما باشد تا در آینده چه در کنار این خانم و چه در کنار زن دیگر بتوانید درست زندگی کنید .
    هر چی ما به شما می گوئیم در شرایط فعلی فقط به مشاور و پزشک فکر کن و فعلا تصمیم نگیر فایده ندارد و رد پای تصمیم گیری در حرفهای شما دیده می شود . اینکار را نکن برادر . درست اندیشی و عملکرد درست می تواند به نفع همه ی شما باشد . اساسا شما و خانم تان اگر تصمیم هم نداشته باشید با هم زندگی کنید باید از یک سطح رفتاری متعادل برخوردار باشید که به فرزندتان آسیب نزنید . شما تا دخترتان ازدواج کند و بچه دار بشود و زندگی تشکیل دهد باید قیافه ی همسر سابق و خانواده اش را ببینید و تاب بیاورید و اتفاقا کاملا به واسطه دخترتان تا دخترتان هست شما هم در گیر مسائل زندگی آنها هستید . شما فکر کردید چون طلاق گرفته اید راحت می شوید ؟!
    پس برای این همزیستی فکری بکنید ا ز نوع بکر .

2. 4 کاربر از پست مفید ani تشکرکرده اند .

ani (شنبه 04 مهر 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)