به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 109

موضوع: مشکل جدی من

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 96 [ 15:33]
    سطح
    93
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 666
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    4,250

تشکرشده 4,203 در 1,431 پست

Array

RE: مشکل جدی من

حق با فرشته مهربانه شما هم ميتونين براي گرفتن حق قانوني خودتون اقدام كنين....كاري كه همسرتون و خانوادش كردن احتمالا چيزي نيست كه دادگاه اسلامي ازش بگذره.....اگه اشتباه نكنم ايشون با يك مرد غريبه يك هفته در يك ويلا ساكن بودن!!!!!

خودتو نباز بايد بتوني جلوي تهمت ها و هتاكي اين خانواده عجيب مقاومت كني

2. کاربر روبرو از پست مفید parnian1 تشکرکرده است .

parnian1 (شنبه 04 مهر 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 اسفند 94 [ 11:19]
    سطح
    93
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 551
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,205

تشکرشده 4,460 در 1,179 پست

Array

سلامی دیگر و تشکر فراوان از کاوه عزیز...

کاوه در این جریان دو عامل مهم به چشم می خورد که در دل بحث و توضیحات شما نهفته است

1>> تفاوت سطح فرهنگی بین خانواده ها

2>> نحوی آشنایی و فاصله شهری بین شما و همسرتان

.................................................. .........................................
    توضیح 1>> آنچه در توضیحات شما به چشم می خورد و در رابطه ها مشهود است تفاوت فرهنگی بین خانواده هاست.
    دقت کنید همسر شما حتی از نظر لحن بیان هم تشابه کمتری با شما دارد....
    خانواده همسرتان در برخورد با شما اصول اولیه یک خانواده سطح متوسط را هم پیدا نکردند...
    در خانواده شما افراد تحصیل کرده اند و اجتماعی اما طبق گفته شما در خانواده همسرتان فرد آگاه و تحصیل کرده تنها شما هستید.

بنابراین اولین عاملی که رابطه شما و همسرتان را تحت تاثیر خود قرار می دهد ...نوع دید و برخورد خانواده هاست....که تفاوت عمدی با یگدیگر دارند. و این تقاوت خود مخرب است.
    .................................................. ..................................
    2>> نحوی آشنایی است.... بنده زیاد تاکید ندارم آشنایی از طریق چت و اینترنت مضر و تخریب کننده است.....چون آن را همانند دیگر راه های آشنایی واسطه ای می دانم بین دو فرد که بتوانند با یکدیگر آشنا شوند....
    اما چه هنگامی این آشنایی ""شناخت"" به همراه نخواهد داشت؟؟؟
    هنگامی که ما آشنایی را محدود به روابط دنیای مجازی سازیم....یعنی تمام ملاک ها و ارزش های فرد را در محیطی غیر واقعی و کاذب جست و جو نماییم...... که به نظر بنده هم شما این گونه عمل نمودید یعنی از اینترنت به عنوان واسطه استفاده نفرمودید بلکه به عنوان "شناخت" مدنظر قرار دادید. زیرا اگر رابطه در محیط واقعی و با مدت طولانی(مثلا 5 ماه) ادامه می یافت قطعا شما متوجه خصوصیات و رفتارهای همسرتان می شدید.
    .................................................. .................................

پس دو عامل مهم وجود دارد که رابطه را تحت تاثیر خود قرار می دهد یکی تفاوت فرهنگی است و دوم عدم شناخت و اعتماد متقابل(بیشتر از سوی همسر شما).
    .................................................. ...

<<>>>راه حل چیست؟؟
    1>> گفت و گو هر دو خانواده (شامل پدر ..برادر و... هر دو خانواده) در یک محیط آرام برای حل مشکل به وجود آمده.....
    2>> برخورد صریح و جدی شما با همسر خویش و گفت و گو پیرامون مشکلات بدون دادن پیش شرط
    3>> اگر توانایی مالی دارید حتما با همسر خود به مشاور خانواده مراجعه نمایید.
    4>> دادن فرصت خاصی به همسر و خانواده ایشان برای تغییر در رفتار.... و اگر تغییری صورت نگرفت اقدام جدی تر که "فرشته مهربان" کرامی اشاره نمودند یعنی پیگیری قانونی....
    5>> عدم ترس از اینکه اگر همسرم از دستم برود چه می شود؟؟
    6>> بعد از اینکه رفتار همسرتان تغییر یافت....لازم است دلگرمی های به او بدهید و بگویید تمام تلاشم را خواهم کرد تا زندگی خوبی داشته باشیم.(البته بعد از تغییر رفتار)
    .................................................. ..................................
    دوست عزیز درست هست که می گویید توانایی مالی چندانی ندارید و باعث افتخار من است که با شخص پر تلاش و کاری همدلی می نمایم..... اما جنگ اول به از صلح آخر....به عبارتی هزینه اولیه بسیار کم هزینه تر از مشکلات بدی خواهد بود....بنابراین توصیه دارم حتما به یک مشاور خانوده مراجعه نمایید.

4. 4 کاربر از پست مفید حسین پور تشکرکرده اند .

حسین پور (جمعه 27 شهریور 88)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 29 فروردین 90 [ 08:58]
    سطح
    34
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 144
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    18

تشکرشده 18 در 10 پست

Array

من نمیتونم با همسرم صحبت کنم یعنی می گن تا خواسته هامو انجام ندی از صحبت خبری نیست هیچکدام از اعضای فامیلش بجز پدرش که میگه هر کاری داری باید به من بگی کسی جوابمو نمیده از این سمت خانوادم میگن برای چی اینقدر خودتو بی شخصیت می کنی و زنگ می زنی با این همه بلایی که سرت اومده من هم الان یکماه هست خونه تنها بدون تکلیف نشستم و روی اینکه خونه پدرم هم برم ندارم آخه فامیل اونجا می یاد میره نمی خوام جواب پس بدم .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 بهمن 90 [ 14:24]
    سطح
    47
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    56

تشکرشده 58 در 39 پست

Array

سلام اا کاوه ببخشید شما از چی میترسین؟ چرا از طریق قانون پا پیش نمیزارین؟ به نظرتون ترستون بی مورد نیست از این بدتر مگه ممکنه بشه؟همسرتون که از خونه رفته خونواده هم که این طوری برخورد میکنن بهتر نیست شما هم به فکر حقو حقوقتون باشید؟ متاسفانه خونواده همسرتون متوجه ترس شما شدن دارن سوئ استفاده میکنن و شما رو مجبور میکنن به خواسته هی بیموردشون تن بدید؟ خواستگاری؟ بعد 2 سال ازدواج؟ اصلا معنی نداره...وقتی شما خودتون خونه ندارین کدوم خونه رو به نامشون کنید؟ آقای کاوه من دقیقا اطلاع ندارم اما اونچه که شنیدم اینه حتی اگر بخوان از شما هر بگیرن(این طور که من شنیدم) 200 سکه عند المطالبست و ما بقی عند الاستطاعه....(البته خودتون حتما بپرسید و مطوئن بشید) به نظر من به دادگاه خونواده مراجعه کنید اولا بگین همسرتون خونه رو ترک کرده دوما خونوادش مانع صحبت شما با ایشون میشن... از طریق قانونی پیگیری کنید صحبت و حرف زدن با خونواده بی منطق ایشون فایده نداره... موفق باشید

7. 2 کاربر از پست مفید ester تشکرکرده اند .

ester (شنبه 04 مهر 88)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 18 در 10 پست

Array

من آخه 2 تا سکه هم ندارم میگن زندان که رفتی می فهمی الکی چیزی رو امضا نکنی .

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

همسرت خوب میدونه تو پول نداری
    اما با توجه به سطح فرهنگی که از خانواده آنها میشه فهمید ، براشون مهم نیست پول از کجا بیاد ، و احتمال داره با این کار بخوان تو را راضی به طلاق کنند ، یا تحت فشار قرار بدن ، که حداقل مالی هم شده ، از جمله پول پیش خونه را به دست بیارن .

به نظر من با توجه به این که امکان ادامه صحبت نمیدن و راه برای مذاکره بسته است ، از راه قانونی اقدام کنید ، و تمکین و بازگشتش به منزل را بخواهید ، در اون صورت با مواجهه آنها با این اقدام شما منتظر باشید که چه عکس العملی نشان می دهند ، سپس مطابق آن موضع گیری کنید .
    در ضمن اگر می توانید موضوع مسافرت ایشان با مردی دیگر را ثابت کنید ، این را نیز مطرح کنید که بدون اجازه شما و با کلک با مردی دیگر به سفر رفته ، که قطعاً هیچ دلیلی از نظر قانونی برای این کار ایشان پذیرفته نیست و این برگ برنده شما خواهد شد .

قابل توجه دوستانی که همسر گزینی اینترنتی دارند :

اگر کسی را از راه چت پیدا می کنید ، حتماً نسبت به اخلاقیات اون دقیق و حساس باشید ، بخصوص این که جستجو کنید آیا اهل پرسه زدن در چت ، و حرفهای رکیک و نامناسب با پسر یا دخترها بوده یا خیر ، و من هم رو نظر نقاب تأکید دارم که فرصت بیشتری را برای شناخت در فضای واقعی قرار بدهید .

پیداست که کاوه عزیز از روی احساستی که اونم ابتدا در فضای نت شکل گرفته تصمیم گرفته ، و به اندازه کافی روی شناخت خانواده در فضای واقعی ، وقت نگذاشته ، و خانم را هم در موقعیتهای واقعی در شرایط عکس العمل و موضع گیری قرار نداده تا بیشتر شناخت پیدا کند .
    و بزرگترهای کاوه هم یا غفلت کرده اند ، یا مواجه با اصرارهای وی شده اند که چنین بی گدار به آب زده اند .

10. 7 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (شنبه 28 شهریور 88)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 18 در 10 پست

Array

پول پیش خونه تمام پاداش بازنشستگی پدرم بوده چجوری بدم به اینا . تازه خونه رو هم من رهن نکردم چون دوست پدرم بود خودشون رهن کردن .

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 16 مهر 92 [ 12:05]
    سطح
    41
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 189
    دستاوردها:
    تشکرها
    182

تشکرشده 181 در 78 پست

Array

دست خوبم سلام
    اول از همه باید در این شرایط سخت کمک کنی تا ارامشت را بدست اوری لین یه شعار نیست واقعیت است که در حالی اضطرب و ترس نتیجه ای که شخص می گیرد مبنی بر همین احساسات است پس درست از اب در نمی اید

قبل از هر چیز به این موضو ع اشاره کنم که به دلیل خروج بی دلیل همسرتان قانون باشماست و در خصوص مهریه هم به شرایط مالی مرد توجه می کنند و هزار راهکار قانونی برای این مسا له هست پس ترس را از خودت دور کن و با اعتماد به نفس بیشتری با شرایطت برخورد کن

در ثلنی بهتر است پند وقتی انها را به حال خود بگذاری و اصلا ضعف نشان ندهی (چ.ن به نظر می اید انها از نقطه ضعف تو به شدت دارند استفاده میکنن) و اگر پیغام پسغام هم دادند پیش رو نگیری تا انها با موضع جدیدت اشنا شوند

توصیه نمی کنم زدندگیت را فرو بپاشی و از خشم و زهر چشم گرفتن با همسرت( بعد از ارام شدن شرایط و برگشت او) برخورد کنی اما بهتر است کمی قاطعیت را در سیاست زندگیت داشته باشی . باید ارام ارام خودت راتغییر مثبت بدهی تا همسرت نیز با این تغییرات تغییر کند
    و من هنوز هم هستم ...

13. 3 کاربر از پست مفید aruo تشکرکرده اند .

aruo (جمعه 03 مهر 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 04 مهر 88 [ 08:50]
    سطح
    38
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    تشکرها
    16

تشکرشده 16 در 14 پست

Array

جناب كاوه ; آيا شما به همسرتون هنوز علاقه دارين؟؟و با اين اوصاف مايل به ادامه زندگي با ايشون هستين؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 18 در 10 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط نگار عليزاده
    جناب كاوه ; آيا شما به همسرتون هنوز علاقه دارين؟؟و با اين اوصاف مايل به ادامه زندگي با ايشون هستين؟
    من واقعا نمی دونم دچار سردرگمی شدم ، به حرفهایی که خودش و خانواده اش زدن که فکر می کنم متنفر می شم . به چهره اش که فکر می کنم حس می کنم دوستش دارم ولی به رفتارش واقعا گریه می کنم من واقعا تاوان چه چیز رو می دم ؟ این همه سختی این همه توهین در سرکار بهم شد تا بتونم یه پولی قرض کنم ، همسر من هیچ چیز نداشت من براش موبایل خریدم گفتم برو دانشگاه گفت حال درس خوندن ندارم من هم دانشگاه غیرانتفاعی ثبت نامش کردم کلی خرجش بود اما یه روزی به مادرش گفت اگه بخاطر دانشگاه نبود یه روزم باهاش زندگی نمی کردم . میخواست بره مسافرت رفتم پیش رئیسم گفتم یه کار واجب پیش اومده خواهش می کنم بهم 100 تومان قرض بدین رئیسم گفت من از دست تو چکار کنم بجای اینکه کار کنی هر روز می یای مثل گداها می گی یه کم پول به من بدین همون موقع اس ام اس داد پس پول چی شد ! بهش می گفتم این لباسی که می پوشی زیاد مناسب نیست بهم می گفت تو کی هستی که در مورد لباس من نظر می دی ؟ به سگ رو می دی . . . . با هم رفته بودیم خرید 2 تا مانتو و 2 تا شلوار واسه خودش خرید بعد تو یه سوپری من یه نوشابه از یخچال برداشتم جلوی همه به من گفت بذار سره جاش خیلی پول داریم هی نوشابه می خوره ! واقعا هزار تا اینجور خاطره دارم از کجاش بگم .

صفحه 2 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)