با سلام....
دوستان بسیار مفید راهنمایی کردند و جایی برای سخن ما نیست...
اما از آنجا که دوستان راهنما کننده اکثرا خانوم بودند اجازه می گیریم تا نظرم را به عنوان فرد مذکر بیان نمایم.
با تایید نظر دوستان باید بگویم::
""رفتار همسر شما تنها نمی تواند بدلیل عدم استقلال یا مواردی که دوستان ذکر کردند باشد بلکه دلیلی دیگری هم دارد که عبارتند از::
ارسال و تفهیم موج های منفی در ابتدا زندگی.......با هدف استحکام زندگی در آینده.
یعنی چه؟؟
اگر همسرتان می گوید در تربیت بچه روی من حساب نکنید یا در مورد مسائل خانواده..... تنها نمی توان گفت که دلیلش عدم استقلال است...منظور همسر شما از این سخنان آماده سازی شماست. آماده سازی شما برای مقابله با مشکلات آینده که به نظرش در زندگی پیش می آید.
به همین دلیل همسر شما با تکیه بر فرستادن و بیان مشکلات در ابتدای زندگی سعی دارد بگوید من همسری می خواهم که در برابر مشکلات جا نزد....خرده نگیردو...
حال این موج های منفی و سخنان از کجا نشات می گیرد؟؟؟
از ""عدم شناخت مناسب و عدم اطمینان و اعتماد لازم""....... یعنی همسرتان هنوز آنطور که باید شما را نشناخته و اعتماد قوی نسبت به شما ندارد.
.............................................
هشدار>>>>هشدار>>>هشدار>>>::: اگر همسر شما وابسته به خانواده باشد.... طبعا نظر خانواده اش را برترین نظر خواهد دانست...زیرا معتقد است والدین او دارای منطق و دید بسیار دقیقی هستند..... معمولا این گونه افراد بدون موافقت و راضی ساختن خانواده بسیار بعید است که نظزشان را تغییر دهد یا مستقل تصمیم بگیرند.
......................................
تبصره>>>ما نمی توانیم به قطع بگویم همسر شما انگونه که ما گفتیم هست... زیرا تنها سخن شما را شنیدیم نه سخنان همسرتان را.
.................................
راه حل>>>مراجعه به مشاوران خانواده با هدف آمادگی برای تشکیل یک زندگی.... انان با برگزاری کلاس ها و بررسی وضعیت هر یک از شما بهترین یاری کننده خواهند بود..
..........................
اگر حدس بنده درست باشد که گفتم هدفش ارسال موج های منفی برای استحکام زندگی آینده است......نباید بسیار نگران باشید زیرا این گونه افراد بعد ازدواج به حالت نرمال و طبیعی بر می گردنند.....البته اگر دارای استقلال و قدرت تفکر مستقلی باشند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)