دوستان بي تعارف بنده به دختران چادري به ديد امل و عقب اقتاده مي نگرم.شايد اين نظر درست باشه شايد نباشه ولي نمي تونم احساسم رو كتمان كنم كه. رنگ شاد هم براي همه لازم است. آقايي هم اگر بخواهد با رنگ تحريك شود بهتر است اصلاً خودش را يك جوري خلاص كند اينطور براي جامعه اش مفيدتر خواهد بود. راستش خود دختران مي دانند چي تحريك آميز است و چي تحريك آميز نيست.
لباس معمولي و غير جذب يك زن بالفرض غربي و بي حجاب به مراتب از لباسهاي تنگ بدن نما ولو با رنگ تيره كمتر تحريك كننده است.
اصولاً من سئوال شما را نمي پسندم.به خدا شما هر چي بپوشي اگر انسان باشي و خلق خدا را دوست داشته باشي و كمك كني جات تو بهشته. اين روزها سرم درد مي گيره از ديدن آدمهايي كه يك تار موي زن رو تعيين كننده ي بهشت و جهنمش مي دانند و بعد به راحتي آب خورد شنيع ترين اعمال رو انجام مي دهند.
ولي در هر حال شما سعي كن شيك پوش و در عين حال با متانت باشي. مهم هم نيست كه كسي تحريك مي شود يا نه. دوست عزيز من خودم يك پسرم. مي دانم مرداني هستند كه با ديدن انگشت شما تحريك مي شوند. مقصر شما نيستي.اين جامعه ي ويران ماست كه به علت محدوديت هاي فراوان پر از عقده هاي سركوب شده ي جنسي است. آخه دختر بيچاره براي چي بايد تو گرماي 40 درجه تابستان لباس مشكي بپوشد كه زير آفتاب تنش گر بگيرد و بشه مثل آتيش. والا من خومو جاي بعضي از خانمها گذاشتم ديدم واقعاً ظلمه. راه حل نهايي اين مباحث : آزادي پوشش. يعني موسي به دين خود عيسي به دين خود

علاقه مندی ها (Bookmarks)