به هر علتي ميتواند رابطه جنسي قبل از ازدواج اتفاق بيفتد . يكي مي گويد : به دنبال نيمه ي گمشده بودم . يكي مي گويد فريب خوردم . يكي مي گويد عاشق بودم . يكي مي گويد تجربه كردم . ديگري مي گويد نياز داشتم و......نوشته اصلی توسط kamran2007
من به آنچه مي شنوم و علت ها ي قبل از ازدواج كاري ندارم . من به عنوان يك زن و همسر بايد بدانم و بلد باشم همسرم را با هر دليل و يا دلائلي كه مي آورد جمع و جور كنم و نيازش را سرو سامان دهم . نود درصد خود من نقش دارم و ده درصد هم همسرم .
ممكن است ايشان اساسا از سر هوس قبل از ازدواج با زناني همبستر شده باشند . به من ربطي ندارد . آنچه مهم است امروز است و فردايي كه ايشان و من نسبت به هم متعهد هستيم و به هم قول داده ايم در هر شرايطي دركنار هم باشيم و وفادار .
نوشته اصلی توسط kamran2007
امروز سئوال نمي كنم . چون همه چيز را هزار بار شنيده ام . اما يك زماني قبل ها در مورد روابطش از وي سئوال هم مي كردم . امروز هم اگر همسرم هر زمان دلش بخواهد در مورد مسائل قبل از ازدواج و...با من صحبت كند با دقت گوش خواهم داد و حرف هم نمي زنم .
نوشته اصلی توسط kamran2007
ببينيد آقاي محترم ، ممكن است اگر چنين اتفاقي بيفتد من خوشم نيايد و در دل احساس ناراحتي بكنم اما مطمئن باشيد در دلم به آن زن آفرين خواهم گفت كه توانسته چنين تاثير گذار باشد و قطعا سعي مي كنم در رابطه ام قوي تر ظاهر شوم .
اتفاقا به لحاظ شخصيتي از پنهان كاري و دروغ متنفرم و حاضرم با بدترين مسائل رو به رو شوم تا بتوانم راه حلي برايشان پيدا كنم ولي زناني هستند كه از واقعيت فرار مي كنند . من جز آن دسته نيستم .
با دو خط پاياني نظرتان كاملا مشگل دارم . دوست من ، زنان باهوش ترين افراد در رابطه با همسرانشان هستند و مطمئن باشيد به محض اينكه مرد فضاي ذهني اش تغيير كند زن به خوبي مي فهمد البته به شرط اينكه بخواهد بفهمد . پس گمان نكنيد كه زنان نمي فهمند و يا ....
اگر زني چيزي را به روي همسرش نمي آورد از سر ندانستن نيست بلكه مراعاتهايي است كه مي كند ، حال به هر دليل . درست يا غلط
[/quote]

علاقه مندی ها (Bookmarks)