[align=justify]سلام به همه نازنینهای تالار
از اینکه همه تون اینقدر برام وقت گذاشتید ممنون و متشکرم.
تفاوت هایی که در خلقت زن و مزد هست موجب به وجود اومدن این مشکلات میشه کاملا موافقم. ولی ایکاش مردان جوان و پسران ما هم کمی انعطاف نشون میدادن. و سعی میکرد حداقل قبل از طرح موضوع های این چنینی به نامزد خودشون محبت کنند. باورتون میشه گاهی حس میکنم تنها انگیزه ازدواج همسرم مدیریت فشارهای جنسی بودهولی من به هزار و یک دلیل ایشون رو قبول کردم. برای اینکه در بحران های زندگی تکیه گاه عاطفی ام باشه.
دوستان راستی این اواخر حساسیت های پدرم در مورد بیرون رفتن ما به خصوص موقع شب به مشکلات اضافه شده. من و همسرم هر دو کارمند هستیم و در این روزهای مبارک مجبوریم فقط بعد از افطار بریم بیرون که موجب ناراحتی پدرم میشه. بابا خیلی مومن و البته دل نگران هستند. دقیقا دلیل نگرانی شون رو بروز نمیدن ولی با شناختی که دارم می تونم حدس بزنم . دیروز همراه همسرم بیرون نرفتم و احساس رضایت رو کاملا در چهره پدر می دیدم.ولی اینطوری هم نامزدم ازم ناراحت میشه. این ناراحتی ها باعث میشه از تصمیمم برای ازدواج پشیمون بشم. چون پدرم بعدا ناراحتی شون در برخورد با من و همسرم بروز میده
دوستان خواهشمندم کمکم کنید
راستی طاعات قبول[/align]

ولی من به هزار و یک دلیل ایشون رو قبول کردم. برای اینکه در بحران های زندگی تکیه گاه عاطفی ام باشه.
[/align]

علاقه مندی ها (Bookmarks)