به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 26 , از مجموع 26
    عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,568 در 3,447 پست

Array

RE: هر شب و هر شب....

نقل قول نوشته اصلی توسط aliroshan
    من در مورد درک اینکه بعضی می گویند گذشته هر شخصی برای فقط برای خودش است مشکل دارم!
    گذشته هر کس برای خودش است اما نه هر گذشته ای!
    اول از هر چیزی به نطرم راهکارهایی که دوستان جهت حل این مورد خاص گفتند اکثرا روش های صحیحی است و روش بحثی ندارم.
    بحث من در این مورد است که یعنی دو نفر که می خواهند با هم ازدواج حق ندارند از گذشته هم خبر داشته باشند تازه اجازه طرح آن را هم نداشته باشیم؟!
    برخی از اتفاقات گذشته روی آینده شخص و مطمئنا همسر وی تاثیرگذار است.
    مثلا اگر من قبلا معتاد بودم و حالا نیستم نباید به همسر احتمالی خود بگویم آن هم زمانی که مستقیما از من سوال میکند!آن هم به بهانه اینکه گذشته خودم است و به تو چه؟ فردا اگر معلوم شد من در اثر اعتیاد ایذ گرفته ام تکلیم زن بنده چیه!
    یا اگر سایقه دار بودم و حالا آزادم و می خواهم از نو شروع کنم همسر احتمالی من حق سوال ندارد که قبلا چه غلطی می کردم؟
    اگر دختر قبلا با کسی رابطه داشته و پسر از او در این مورد سوال کرد. دختر حق داره بگه نه چون گذشته خودش است! به نظرم حق داره بگه به تو چه. ولی حق ندارد دروغ بگه. این قضیه معکوسش هم ممکن است و دختر این سوال را کند آیا پسر حق دارد به بهانه گذشته اش شخصی است رابطه اش با دیگران را انکار کند؟!
    برخی موارد برای افراد ارزش است و برایشان مهم است که همسرشان هم به آن ارزش ها پایبند بوده و باشد.
    به نظرتان حقیقت این نیست که برخی افراد قسمت های تاریک گذشته شان را پنهان می کتتد و در زمانی که همسر احتمالی مستقیما از آنها در مورد قسمت های تاریک گذشته شان (که معمولا باعث شرمندگی است )سوال می کند آن را کتمان می کنند و در واقع برای جلب طرف مقابل دروغ می گویند.آیا آنها اجازه لاپوشانی به بهانه اینکه گذشته شخصی است را دارند؟اگر چنین نیست چرا کارهای با ارزشی که در گذشته انجام داده ایم را مخفی نمی کنیم و در هر زمان ممکن آن را یاد آوری می کنیم؟
    مگر غیر این است که گذشته حال را ساخته است و روی اینده موثر است؟

عزيزم شما مي توانيد تاپيك جداگانه اي باز كنيد و مورد بحث را از نقطه اي ديگر و در جاي ديگر شروع كنيد . اين مبحث مربوط به مشگل اين دوست نازنين ما است كه با پاسخ دهي در مورد شما بحث زندگي و مشگل ايشان به بيراهه كشيده مي شود .

ممنون

2. 4 کاربر از پست مفید ani تشکرکرده اند .

ani (جمعه 26 آذر 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 27 اردیبهشت 88 [ 11:54]
    سطح
    33
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 90
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    7

تشکرشده 7 در 5 پست

Array

سلام
    از اینکه شنیدم از یه احساس بد به احساس خوب رسیدی خیلی خوشحال شدم دوست عزیز

ضمن سلام خدمت دوست عزیزمون aliroshan باید بگم که اگه آقا یا خانمی قبل از ازدواج رابطه عاطفی با شخص ثالثی داشته او این رابطه تمام شده باشه( کاملا تمام شده ) این جزئ موارد شخصی حساب میشه ولی قتل و اعتیاد فرق میکنه
    من احتمال میدم که اگه خانم samanins 62 این سئوال رو اون موقع نمیپرسید شاید خیلی زود به جواب میرسید
    موفق باشین

4. 2 کاربر از پست مفید adam_ensan تشکرکرده اند .

adam_ensan (سه شنبه 22 اردیبهشت 88)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 28 شهریور 88 [ 19:31]
    سطح
    43
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 42
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    118

تشکرشده 123 در 56 پست

Array

سلام
    ممنون از لطف همه
    راستش من قبل از ازدواج به اين مسائل اهميت ميدادم و خيلي پايبند بودم چون دوستم مامانم بود و همه حرفامو ميگفتم و هميشه به راهنماييهاش توجه ميكردم و هيچوقت از اعتماد خونوادم سوء استفاده نكردم خواستگاراي زيادي داشتم اما تو دلم از هيچكدوم مطمئن نبودم اما وقتي شوهرم اومد خواستگاريم مامان و خواهرش زناي خوبي بودند معلوم بود كه خونوادشون به اين مسائل پايبندند شوهرم هم همينطور :يه قيافه با شخصيت كه نه اهل سيگاره نه مشروب نه حرام خوار .تو روياهام هموني بود كه دنبالش بودم بعداً كه اينو فهميدم واقعاً برام غير قابل هضم بود نميتونسم دركش كنم چون تو ذهنم شوهرم كسي بود كه هيچ ايرادي نداشت حالا ايرادي رو فهميدم كه درست چيزي بود كه من واقعاٌ بهش حساس بودم به خاطر همين برام مثل يه شوك بود كه الان كه تو اين تالار راجعبش حرف زدم كلي حالم بهتر شده كاش زودتر ميگفتم با اينكه خيلي وقته عضوم.روم نميشد بگم. از همه ممنون.درسته شما راست ميگين آدم جايزالخطاست من خودمو نميبخشم كه 2 سال زندگيمو هدر دادم با اخم و تخمهام.بيچاره شوهرم همش قربون صدقم ميرفت همه چي برام ميخريد تو بچه داري چقد كمكم ميكنه ولي من......از ديروز سعي ميكنم مثل خودش باشم. برام دعا كنين

6. 3 کاربر از پست مفید samanins_62 تشکرکرده اند .

samanins_62 (جمعه 26 آذر 89)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,568 در 3,447 پست

Array

آفرين چقدر خوشحالم عزيزم كه به نتيجه رسيدي و با خودت كنار آمدي . به وجود نازنين و توانايي هايت افتخار كن و همينطور به مردي كه عاشقانه ترا و ني ني كوچولو را دوست دارد .

موفق باشي و آرزو مي كنم حس خوشبختي در مشت تو باشد .

8. کاربر روبرو از پست مفید ani تشکرکرده است .

ani (جمعه 26 آذر 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 96 [ 15:33]
    سطح
    93
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 666
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    4,250

تشکرشده 4,203 در 1,431 پست

Array

چه خوب كه راه جديدي براي ادامه زندگيت پيدا كردي خيلي خوشحال شدم
    خداروشكر

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 اسفند 89 [ 16:24]
    سطح
    50
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 198
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,677

تشکرشده 1,685 در 458 پست

Array

[align=justify]
    نقل قول نوشته اصلی توسط samanins_62
    سلام
    آخ گفتين درد دل منه
    راستش واسه من خيلي خيلي مهمه تعدادشون كه بايد محدود و كم باشه و اگرم باشه روابطش با دوست دختراش كنترل شده باشه يعني فقط عاطفي باشه نه جنسي
    راستش شوهر من قبل ازدواج دوست دخترهاي زيادي داشته كه اين موضوع رو سه ماه بعد از ازدواج وقتي دو ماهه باردار بودم متوجه شدم و دنيا رو سرم ريخت از اونروز يه روز خوش نديدم با اينكه عاشقانه همسرمو دوست دارم اما حسم يواش يواش كمرنگتر ميشه
    يه روز كه داشتم كمدامونو مرتب ميكردم ديدم كمدش پر از cd هست فكر كردم فيلمه منم كه دلم گرفته بود گذاشتم تا نگاشون كنم اما خدا نصيب هيشكي نكنه پر از عكساي دخترا بود با خودش اونم چه عكسايي
    از اون روز تا حالا كه 3 سال گذشته هر شب كابوس ميبينم كه شوهرم منو ول ميكنه و ميره سراغ يكي از اونا
    كارم به روانشناس هم كشيد اما خوب نشدم
    دلم نميخواد باهاش پياده برم بيرون چون ميدونم انقد دوست دختر داره ميترسم چشمش به يكي از اونا بيفته
    خلاصه نه شب دارم نه روز
    جالب اينجاست كه من دختري بودم كه تو دوران مجردي خيلي خودمو كنترل كردم و موقع ازدواج از شوهرم پرسيدم گذشته ات سالمه ؟؟؟؟ و اونم گفت آره ولي بعدش كه فهميدم دروغ بوده حرفاش همش ميگم قولم زده بايد راستشو ميگفت تا من حق انتخاب داشتم ....
    ضمنا شوهرم اخلاقش فوق العاده خوب و مهربونه و با مسئوليته و عاشقانه همديگرو دوست داريم اما يكي دو هفته است يه جوري شده يعني ديگه نازمو نميكشه اگه ناراحت باشم ديگه نميپرسه چمه؟؟؟؟
    نميدونم چرا؟؟؟؟
    دوست عزیزم،

با خودت روراست باش. اگه تصمیم گرفتی همسرت رو ببخشی، اینکار رو از صمیم قلبت انجام بده.

اگه نمی خوای زندگی امروزت رو بخاطر خطای دیروز همسرت متلاشی کنی، پس اجازه نده روابطتون سرد بشه. بچسب به زندگی و برای همسرت بهترین باش تا اون هم بتونه برات بهترین باشه.

احساس می کنم بخاطر اینکه قبل از ازدواج رابطه دوستی و ... نداشتی، خودت رو از همسرت طلبکار می دونی. اجر تو با خدای توه، خدایی که قطعا همسرت رو هم بخشیده چرا که تعهد فعلی ایشون به خونواده ش توبه راسخ و عملیه.

واکنش های امروز همسرت یک نشونه ست دوست خوبم، این نشونه رو جدی بگیر، نگذار بیش از این از هم دور بشید.[/align]

11. کاربر روبرو از پست مفید THEN تشکرکرده است .

THEN (یکشنبه 01 شهریور 88)

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)