به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

موضوع: مهریه

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 اردیبهشت 95 [ 13:35]
    سطح
    51
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 196
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    25

تشکرشده 25 در 14 پست

Array

RE: مهریه

بوی گند این سنت کثیف که از جمله سنن پلشت ما ایرانیهای قهرمان است،دارد همگان را خفه می کند.باید این امر را که متعلق به جهان پیشامدرن است را به همان دوران واگذاشت و طرحی نو درفکند.
    شما از ایرانیان حرف میزنید و مهریه هم در ایران چیزی است که مطابق قوانین و گفته های اسلام رواج دارد. البته رواج امروزی اش با این سنگین بودن مهریه ها اصلا مورد تایید اسلام نیست. اما در کل مساله ی مهریه، به این شکل ی که در ظاهر وجود دارد، از توصیه های اسلام است. آنوقت شما آن را اینگونه از ریشه و اساس زیر سوال برده اید و آن را واژه ای تازی میدانید که با شنیدنش تنتان کهیر میزند و بعد با اجتهاد خودتان، برای یک جامعه اسلامی و مردم مسلمان آن حکم های جایگزین و پیشنهادات خردمندانه!!!! ای میدهید که با قوانین اسلام در تضاد محض است و مهریه را متعلق به جهان پیشامدرن میدانید و سرخود طرحی نو را به جای اینکه درافکنید، تحمیلانه ابراز میکنید و میگویید همان که من گفتم. این همان که من گفتم ها، با آزاد اندیشی در تضاد محض است. مگر انکه واژه ی آزاد اندیشی در ادبیات شما، معنا و مفهوم دیگری داشته باشد که در این صورت هیچ.
    دوست من!
    مگرقرار است که شما دقیقا تفکری یا دینی را زیر سوال ببیرید و یا احیانا زیر سوال بردن مگر شاخ ودم دارد. از سخنان شما این مورد کاملا واضح و مشخص است. لا اقل انتظار میرود که نسبت به گفته ها و سخنان خودتان تسلط داشته باشید و اگر میخواهید که صرفا تعداد پست ها و درجه کاربریتان در سایت بالا برود، این راهش نیست. راه های بهتری هم وجود دارد دوست من.
    احتمالا همین چشم تیزبین من است که شما را اینچنین ناراحت کرده است و باعث شده است که شما اینگونه آن را مورد حمله قرار دهید.
    بخش کردن اموال منقول و غیرمنقولی که زوج پس از ازدواج بدست آورده اند در صورت جدایی.
    در این مورد هم یادم رفت که اشاره کنم که بدترین نوع زندگی، زندگی عدالتمدارانه و آن هم به این مفهوم است. یکی از دوستان میگفت که زن وشوهری کارمند بودند که با هم قرارگذاشته بودند قبض آب و برق را جداگانه بپردازند. وقتی که دعوایشان میشد، این دو از لج هم، آن یکی آب بیشتری مصرف میکرد و اون یکی برق بیشتری........!!!!!!!!! ننگ باد به زندگی ایکه فقط با یک دید مادی و غریزه ای به آن نگاه کرد و مدام زن و شوهر یکدیگر را به خاطر مادیات واموال، تهدید کنند. اتفاقا همین مهریه های سنگین باعث شده است که گوش مرد در دست زنش باشد و تا اختلافی جزئی بین زن و شوهر بوجود بیاید، زن قهر کند و به خانه پدرش برود و شوهرش را تهدید کند که مهریه اش را به اجرا خواهد گذاشت و او را بدبخت خواهد کرد و شوهر بدبخت از ترس اینکه مبادا به فلاکت کشیده شود، تا آخر عمر غلام حلقه به گوش زنش خواهد شد...... اف باد به این زندگی.
    قوانین اسلام وقتی به کمک انسانها می آید و روح تازه ای به زندگی بشر خواهد داد که به همه ی قوانین و گفته هایش آنگونه که هست، عمل شود وگرنه چیزی جز یک کاریکاتورخنده دار و یشامدرن و سنت کهنه و کثیف و زشت و خانمان برانداز به قول شما، چیزی باقی نمیماند. از این بابت به شما حق میدهم دوست من!!!!!!!
    بنده خدای ناکرده به حضرت شما توهین نکردم،بلکه تنها نگرانی خودم را اغز کم سو بودن چشمانتان ابراز کردم و اینکه چرا سخنان مرا جور دیگر خوانده و سپس دوباره و اصلاً چیز دیگری نوشته اید!!حضرت مستطاب بزرگوار جلالت مأب شما زبانم لال،زبانم لال مگر قصد این داشته اید که حرف مرا مصادره به مطلوب کنید.مگر کسی جرأت می کند به هم تالاری ارجمندی چون شما ذره ای توهین کند؟؟؟
    من از شما سوالی دارم و آن این است که شما همیشه عادت دارید که در زندگیتان، وارونه عذرخواهی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    دوست من!
    برادرانه از شما تقاضایی دارم و آن این است که خواهشا هر جا و در هر تایپیکی که من درمورد چیزی نظرم را ابراز کردم، خواهشا شما در مورد ان حرفی نزنید و بدون توجه به سخنان من و بدون گوشه و کنایه، نظراتتان را بیان کنید. اگر هم که تمایل به این کار ندارید، ولی من تمایل شدیدی دارم. از این به بعد هم شما هرچه در این انجمن بگویید برایم به عنوان یک نظر محترم است و از آن استفاده میکنم ولی اصلا حرفی در مورد آن نخواهم زد و اگر شما از من سوالی بپرسید و یا انتقادی مطرح کنید، من با تمام احترامی که برای نظرات شما قائلم، در مورد آن سکوت خواهم کرد و از شما هم میخواهم که همین گونه با من رفتار کنید. چون در این صورت هم وقت دوستان کمتر گرفته میشود و از جر و بحث های ما راحت میشوند و هم ممکن است که زودتر به نتیجه برسیم.
    برای آخرین بار برای شما آرزوی توفیق و آزاداندیشی میکنم.

2. کاربر روبرو از پست مفید Ali Reza تشکرکرده است .

Ali Reza (شنبه 18 اسفند 86)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)