به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 40

موضوع: مهریه

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 اردیبهشت 95 [ 13:35]
    سطح
    51
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 196
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    25

تشکرشده 25 در 14 پست

Array

RE: مهریه

من شما را با تعبیراتی چون:
    دوست من و گرد آفرید جان!!
    خطاب قرار میدهم. اما شما:
    آقا جان من!ناتوانی و کم سویی چشم بیماریی است که با رفتن پیش یک اپتومتریست،درمان می شود.خواهش می کنم که نوشتار نخست مرا در این گفتار دوباره بخوانید،با عینک یا با کمک از کسی که چشمانش سالم باشند!!
    .
    .
    .
    .
    .
    . خوشمان آمد از این ادب.........!!!!! شنیده بودم که اهل فکر و خرد و منطق، زیاد احساساتی و زود رنج نیستن و از همه مهمتر با ادبن. اما انگار به ما بد گفتن و به قول شما در این مورد باید ذهنم را از این پوکی در مورد شما عوض کنم......!!!!!!!!! در این مورد با شما کاملا همسویم..

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 30 آبان 88 [ 11:45]
    سطح
    81
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    898

تشکرشده 926 در 486 پست

Array

بنده خدای ناکرده به حضرت شما توهین نکردم،بلکه تنها نگرانی خودم را اغز کم سو بودن چشمانتان ابراز کردم و اینکه چرا سخنان مرا جور دیگر خوانده و سپس دوباره و اصلاً چیز دیگری نوشته اید!!حضرت مستطاب بزرگوار جلالت مأب شما زبانم لال،زبانم لال مگر قصد این داشته اید که حرف مرا مصادره به مطلوب کنید.مگر کسی جرأت می کند به هم تالاری ارجمندی چون شما ذره ای توهین کند؟؟؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 خرداد 88 [ 14:34]
    سطح
    62
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 118
    دستاوردها:
    تشکرها
    683

تشکرشده 715 در 251 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط گرد آفرید
    اگر این سنت شوم و زشت پشت سر دیگران حرف زدن و تهمت به ناموس دیگران مطرود گردد،آنگاه پسر و دختر می توانند مدتی را با هم باشند تا از اخلاق و منش یکدیگر آگاه گردند که البته این کار با پرس و جو از دیگران و تحقیقات محلی اصلاً فایده ای ندارد.
    مورد بسیار مهم دیگر،کنار گذاشتن این اخلاف سیئه حساسیت به بکارت دختران.
    آنگاه این دو نفر با شناخت کاملی که از هم بدست آورده اند،یا از هم جدا می شوند یا زندگی را ادامه می دهند
    به نظر من این کار هیچ نتیجه بهتری ندارد فقط باعث می شود همان از هم گسیختگی زندگی ها که در خارج رایج هست اضافه بشه و درصد افسردگی و طلاقها و فرزندان نامشروع بره بالا.. بالأخره دینی گفتن عرفی گفتن...الکی نیست که...ما باید زندگی پیامبر و ائمه رو الگو قرار بدیم نه از خودمون ابتکارات نوین که هیچ هم خونی با دین نداره ارائه بدیم. من به شخصه اگر دست خودم بود عینهو حضرت زهرا مهریه می خواستم. البته شوهرم شانس آورد چون اون وقت باید کل ممالک اسلامی رو مهریه من قرار می داد. البته اینم بگم من مهریه ام 250 سکه بود ولی بعد از عروسی همشو به شوهرم بخشیدم.

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 11 شهریور 88 [ 09:47]
    سطح
    54
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 177
    دستاوردها:
    تشکرها
    218

تشکرشده 222 در 118 پست

Array

سلام
    ببینید اولا گرد آفرید نوشته این سنت زشت و شوم ......
    من به شدت با این حرف شما مخالفم چون هر چیزی که در اطراف ما هست ذاتاً بد نیست و این ما انسانها هستیم که با عث خوب و بد شدنش می شویم
    همانطور که آتنا گفت در مورد مهریه حضرت زهرا (س) اولا ما نمی توانیم مانند آن حضرت با گذشت باشیم
    مهریه حضرت زهرا (س) آب است اگر به قول شما گرد آفرید شعار نداده باشم به اندازه ساعتی خرد ورزی کنی و تعقل (بدون وارد کردن مشکلات امروزی و طلبکار بودن از همه) پی می بری که هدف از قرار دادن مهریه مهم است نه مسایل دیگر
    خدا وکیلی بیایید ما خودمان را در دادگاه خودمان مورد محاکمه قرار بدیم ببینیم می تونیم سربلند بیرون بیایم

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    81
    دستاوردها:
    تشکرها
    898

تشکرشده 926 در 486 پست

Array

مهریه رسم،سنت و عُرف ناپسند،مطرود،مربوط به ازمنه پیشین و البته خانمان براندازی است.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    62
    دستاوردها:
    تشکرها
    683

تشکرشده 715 در 251 پست

Array

جناب گردآفرید اگر ناپسند است برای چی حضرت زهرا مهریه داشتن. اسلام دین کاملی بوده و پیامبر هم به تمامی جوانب زندگی مطلع.. بنابراین نمیشه استغفرالله گفت که ایشون قدیمی بودن یا ضرر زندگی فرزندشون رو می خواستن و خانمان او را می خواستن براندازن... بنابراین من اکیداً جمله شما رو نقض و رد می کنم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط گرد آفرید
    مهریه رسم،سنت و عُرف ناپسند،مطرود،مربوط به ازمنه پیشین و البته خانمان براندازی است.

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    81
    دستاوردها:
    تشکرها
    898

تشکرشده 926 در 486 پست

Array

شما هر جوری که دوست دارید،حق انسانی تان است که بیندیشید و تا آنجا که سبب آزار دیگران نشوید نیز،رفتار کنید:آنتا خانم.
    تنها یک مورد کوچک . . . . جهت مزید اطلاع سرکار عرض می کنم که:ما در اجتهاد و در نتیجه استخراج دستورات دینی در باب زندگی،امری داریم که چکیده آن می شود:هماهنگ کردن آن فرامین بر طبق *شرایط دوران* که کار فقهاست.
    از سویی هر دختری اگر خواست می تواند مهریه اش را بر شوهرش ببخشد؛پس:خواهش می کنم حرف مقدسان مذهبی را در میان نکشید و مقام شامخ آنان را لوث نکرده و مرا هم در معذور نگذارید.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    62
    دستاوردها:
    تشکرها
    683

تشکرشده 715 در 251 پست

Array

با سلام مجدد ...باید بگم بعضی از مسائل ربطی به گذشت زمان نداره و همیشه جزء اصول خواهد بود... اگر مهریه الزامی نداشت که پیامبر برای دخترشون درخواست نمی کردن .. در ثانی اگر مبنای قرار دادن مهریه امنیت خاطر دختر باشه کی بهتر از حضرت علی بوده و امکان نداره که پیامبر به خاطر امنیت خاطر حضرت زهرا از حضرت علی مهریه طلب کرده باشن و بنابراین مسأله چیز دیگری است که بنده اطلاع ندارم اما همینو می دونم که به بهانه گذشت زمان نمیشه سنتها رو زیر پا گذاشت علی الخصوص اگر پایه ریز اون سنتها ائمه باشن.

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 اردیبهشت 95 [ 13:35]
    سطح
    51
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 196
    دستاوردها:
    تشکرها
    25

تشکرشده 25 در 14 پست

Array

بوی گند این سنت کثیف که از جمله سنن پلشت ما ایرانیهای قهرمان است،دارد همگان را خفه می کند.باید این امر را که متعلق به جهان پیشامدرن است را به همان دوران واگذاشت و طرحی نو درفکند.
    شما از ایرانیان حرف میزنید و مهریه هم در ایران چیزی است که مطابق قوانین و گفته های اسلام رواج دارد. البته رواج امروزی اش با این سنگین بودن مهریه ها اصلا مورد تایید اسلام نیست. اما در کل مساله ی مهریه، به این شکل ی که در ظاهر وجود دارد، از توصیه های اسلام است. آنوقت شما آن را اینگونه از ریشه و اساس زیر سوال برده اید و آن را واژه ای تازی میدانید که با شنیدنش تنتان کهیر میزند و بعد با اجتهاد خودتان، برای یک جامعه اسلامی و مردم مسلمان آن حکم های جایگزین و پیشنهادات خردمندانه!!!! ای میدهید که با قوانین اسلام در تضاد محض است و مهریه را متعلق به جهان پیشامدرن میدانید و سرخود طرحی نو را به جای اینکه درافکنید، تحمیلانه ابراز میکنید و میگویید همان که من گفتم. این همان که من گفتم ها، با آزاد اندیشی در تضاد محض است. مگر انکه واژه ی آزاد اندیشی در ادبیات شما، معنا و مفهوم دیگری داشته باشد که در این صورت هیچ.
    دوست من!
    مگرقرار است که شما دقیقا تفکری یا دینی را زیر سوال ببیرید و یا احیانا زیر سوال بردن مگر شاخ ودم دارد. از سخنان شما این مورد کاملا واضح و مشخص است. لا اقل انتظار میرود که نسبت به گفته ها و سخنان خودتان تسلط داشته باشید و اگر میخواهید که صرفا تعداد پست ها و درجه کاربریتان در سایت بالا برود، این راهش نیست. راه های بهتری هم وجود دارد دوست من.
    احتمالا همین چشم تیزبین من است که شما را اینچنین ناراحت کرده است و باعث شده است که شما اینگونه آن را مورد حمله قرار دهید.
    بخش کردن اموال منقول و غیرمنقولی که زوج پس از ازدواج بدست آورده اند در صورت جدایی.
    در این مورد هم یادم رفت که اشاره کنم که بدترین نوع زندگی، زندگی عدالتمدارانه و آن هم به این مفهوم است. یکی از دوستان میگفت که زن وشوهری کارمند بودند که با هم قرارگذاشته بودند قبض آب و برق را جداگانه بپردازند. وقتی که دعوایشان میشد، این دو از لج هم، آن یکی آب بیشتری مصرف میکرد و اون یکی برق بیشتری........!!!!!!!!! ننگ باد به زندگی ایکه فقط با یک دید مادی و غریزه ای به آن نگاه کرد و مدام زن و شوهر یکدیگر را به خاطر مادیات واموال، تهدید کنند. اتفاقا همین مهریه های سنگین باعث شده است که گوش مرد در دست زنش باشد و تا اختلافی جزئی بین زن و شوهر بوجود بیاید، زن قهر کند و به خانه پدرش برود و شوهرش را تهدید کند که مهریه اش را به اجرا خواهد گذاشت و او را بدبخت خواهد کرد و شوهر بدبخت از ترس اینکه مبادا به فلاکت کشیده شود، تا آخر عمر غلام حلقه به گوش زنش خواهد شد...... اف باد به این زندگی.
    قوانین اسلام وقتی به کمک انسانها می آید و روح تازه ای به زندگی بشر خواهد داد که به همه ی قوانین و گفته هایش آنگونه که هست، عمل شود وگرنه چیزی جز یک کاریکاتورخنده دار و یشامدرن و سنت کهنه و کثیف و زشت و خانمان برانداز به قول شما، چیزی باقی نمیماند. از این بابت به شما حق میدهم دوست من!!!!!!!
    بنده خدای ناکرده به حضرت شما توهین نکردم،بلکه تنها نگرانی خودم را اغز کم سو بودن چشمانتان ابراز کردم و اینکه چرا سخنان مرا جور دیگر خوانده و سپس دوباره و اصلاً چیز دیگری نوشته اید!!حضرت مستطاب بزرگوار جلالت مأب شما زبانم لال،زبانم لال مگر قصد این داشته اید که حرف مرا مصادره به مطلوب کنید.مگر کسی جرأت می کند به هم تالاری ارجمندی چون شما ذره ای توهین کند؟؟؟
    من از شما سوالی دارم و آن این است که شما همیشه عادت دارید که در زندگیتان، وارونه عذرخواهی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    دوست من!
    برادرانه از شما تقاضایی دارم و آن این است که خواهشا هر جا و در هر تایپیکی که من درمورد چیزی نظرم را ابراز کردم، خواهشا شما در مورد ان حرفی نزنید و بدون توجه به سخنان من و بدون گوشه و کنایه، نظراتتان را بیان کنید. اگر هم که تمایل به این کار ندارید، ولی من تمایل شدیدی دارم. از این به بعد هم شما هرچه در این انجمن بگویید برایم به عنوان یک نظر محترم است و از آن استفاده میکنم ولی اصلا حرفی در مورد آن نخواهم زد و اگر شما از من سوالی بپرسید و یا انتقادی مطرح کنید، من با تمام احترامی که برای نظرات شما قائلم، در مورد آن سکوت خواهم کرد و از شما هم میخواهم که همین گونه با من رفتار کنید. چون در این صورت هم وقت دوستان کمتر گرفته میشود و از جر و بحث های ما راحت میشوند و هم ممکن است که زودتر به نتیجه برسیم.
    برای آخرین بار برای شما آرزوی توفیق و آزاداندیشی میکنم.

10. کاربر روبرو از پست مفید Ali Reza تشکرکرده است .

Ali Reza (شنبه 18 اسفند 86)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    81
    دستاوردها:
    تشکرها
    898

تشکرشده 926 در 486 پست

Array

بر سبیل باورهای انسانی من،و در تکمیل سخنم درباره سنت خانمان برانداز و زشت مهریه و نیز جهزیه، باید این مورد را هم بیفزایم که:
    بنده اگر مهریه و جهزیه را نمی پذیرم،همانطور هم *حق طلاق دادن زن از سوی شوهر* را نیز به هیچوجه قبول ندارم.

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)