به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 بهمن 00 [ 10:13]
    سطح
    97
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 986
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience Points
    تشکرها
    1,578

تشکرشده 1,607 در 499 پست

Array

RE: چطور مساله رو مطرح كنم؟

سلام و خسته نباشید به تموم اونهایی که اومدن و تو بحث شرکت کردند
    حالا یه نکته دیگه به استثنای تمام این حرف ها که من از تاپیک بوروسلی جون فهمیدم اینه که ظاهرا پدر و مادرت زیاد موافق نیستند .
    بگذریم از بحث روانشناسی و معرفتی در مورد ازدواج و این که شما امادگی ندارید یا نه برای متقاعد کردن پدر و مادر شما هیچ کار لازم نیست بکنبد فقط سوره نور ایه 30 یا 32 دقیق به یاد ندارم را برای انها بیاورید و در ان ایه خدا به پدر و مادری که ...... توصیه و حر ف هایی را بیان کرده شما می توانید اول خودتون بخونید و برای انها بازش کنید .
    اصل اون ایه بر چند معناست که یکی از معنا هایش اینه که میگه ای پدر و مادرانی که اجازه یافتن عفت به فرزندانتان را نمیدهید بترسید.
    و در کل به انها توصیه کرده که حتی اگر کنیز بی پول شما هم نیاز داشت تا عفت خود را حفظ کند شما موظف هستید تا برایش همسر اختیار کنید.
    و در اخر هم از نظر اسلامی اگر بخواهیم بی پولی شما را بررسی کنیم می تونیم اینطوری بگیم که:
    اگر شما اطلاع داشته باشید در بس محل هایی از قران امده که خدا به جوانانی که بی پول و بی کار هستند قول داده که شما حرکت کنید و عفت خود را حفظ کنید روزی زن و فرزندانتان با ماست.
    پس اگر جوانی پیدا شود که بگوید من بخاطر بی پولی دست از ازدواج کشیده ام ؟؟؟خدا را بد قول نشان داده واین بد تر از هر چیزیست.
    البته این منظورم شما نبودید یکم کلی گفتم شاید شامل شما هم بشه !! چون من خودم اینطوری فکر می کردم رفتم دنبالش و به این جواب رسیدم . البته بیشتر این اطلاعات رو از بحث کردن با یک روحانی به دست اوردم.
    امیدوارم از نظر روانشناسی هم روانشناس ها نظر بدن و این مسئله هم تو تالار همدردی حل بشه مثل تمومه مسئله های دیگه که حل شده.
    و از شما هم خیلی خوشم اومد چون دارید مسئله رو بررسی می کنید نمیگید الا و بلا من اون فلانی رو می خوام .

2. کاربر روبرو از پست مفید کنجکاو تشکرکرده است .

کنجکاو (جمعه 16 مرداد 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)