اول از هر چیز از دوست عزیز جناب نقاب ممنونم
یه سری توضیحات اضافه تر که بنا به راهنمایی جناب نقاب لازم دیدم اضافه کنم :
1. در مورد ادامه تحصیل من با ایشون مفصلا حرف زدم ، می گن که نه تنها مخالفتی ندارم بلکه خوشحالم می شن ، ولی یه بار تو بحث معیار های همسر گفتن کلا ( قبل آشنایی با شما ) این که همسرشون از لحاظ تحصیلی خیلی بالا باشه جزو معیار هاشون نبوده و در مورد خارج از ایران گفتن که معلوم نیست که تا سه سال دیگه چی پی بیاد ولی اگه شرایطی پی بیاد راغب هستن ، این ها ظاهر امر باطنا خدا می دونه...
2. در مورد فشار و دلایل برای ازدواج خانواده من اصلا این جور نیستن که من و برای انتخاب تحت فشار بگذارن انتخاب و تصمیم با خودمه ولی اگه از خود من پرسیده شه دلیلت واسه ازدواج وچیه دلیلم اینه : " من که اهل دوستی و سایر روابط نیستم نمی خوام ازدواجم رو موکول کنم به بعد از تمام شدن درسم و این بازه سنی که اوج جوونی و شادابیم هست ، روی تمام نیاز های عاطفی و جسمیم پا بگذارم ، هر چیزی جای خودش..."
3. این که ایشون پسر پاکی هستن یکی از مهمترین چیزایی که من و راغب می کنه به سمت جواب مثبت بدم...
4. اگه من طبق معیار های خودم بدون در نظر گرفتن گذشته در مورد این شخص تصمیم بگیرم ، و بعد در گیری ذهنیم تموم نشد و یاد گذشته ها و اذیت شدن هم بیفتم و به مشاور مراجعه کنم ، به این آقا ( با توجه به این که به من علاقه مندن) نامردی نمیشه ؟ اصلا چند در صد احتمال همچین چیزی هست؟
5. من خودم حس مکنم IQ یه کمی بالاتره این ایجاد مشکل نمی کنه؟ این آقا تو کارشون با توجه به سنشون به نسبت موفق بودن و درآمد قابل قبولی دارن
6. اختلاف سنیمون 6 ساله و از نظر خونوادگی خیلی به هم شبیه هستیم هم مالی هم اجتماعی فقط اونا از ما مومن ترن که راجب به اون مساله با هم حرف زدیم...
یه جورایی از نظر احساسی همون که می خوام هستن ولی از نظر ظاهر و تحصیلات بین 60 تا 70 درصد معیارام رو دارن

علاقه مندی ها (Bookmarks)