به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 24 تیر 89 [ 12:34]
    سطح
    34
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    60

تشکرشده 60 در 19 پست

Array

RE: واقعيت دعا وجادو نفس خوب وبد چيه؟

سلام.از همه دوستانيكه وقت گذاشتن ونظرشون رو گفتن ممنونم.بچه ها مطالب زيادي در اين زمينه وجود داره اما متاسفانه صريح صحبت كردن در مورد اين مسائل يكم سخته چون ممكنه خداي نكرده باعث گمراه شدن ذهن خيليا بشه .بنابراين من سعي ميكنم مطالبي رو عنوان كنم كه از منابع موثقي مثل قرآن كريم وتفسيرهاي معتبرش نقل شده باشه.راستش رو بخاين من خودم ابدا به اين چيزا اعتقاد نداشتم دليلم هم اين بود كه چون اينطور كارها احتياج به نيروهاي فوق بشري داره واز نظر من غيرازخداكسي به اين نيروها دسترسي نداره پس بنده خاكي قادر به انجامش نيست اما الان كه كمي جدي تر به اين مسئله فكر ميكنم يه چيزي به ذهنم ميرسه واون اينكه همونطوريكه خداوند ظرفيتهاي متفاوتي از جنبه هاي مختلف به بندگانش داده احتمال اينكه از اين لحاظ هم به بعضي بنده هاش قدرت ويژه اي داده باشه هست.يه مثال ميزنم:من از لحاظ سطح هوش واستعداد تحصيلي تو يه رتبه بخصوص هستم ولي آيا همه مثل من هستند؟نه.نفر اول كنكور تجربي امسال يه آقايي هست كه ديپلم رياضي داره هم نفر اول كنكور تجربيه هم نفر اول كنكور زبان وهم رتبه 44كنكور هنر.و توي يه شهرستان كوچيك زندگي ميكنه معلومه كه خدا استعدا ويژه اي در زمينه تحصيل وهوش به اين بندش داده كه ديگران ندارن وبهمين ترتيب توي بقيه زمينه ها خدا ظرفيتهاي متفاوتي به بنده هاش داده.(ياد آوري كنم اسم اين فرد روفقط وفقط بعنوان مثالي در زمينه استعداد وهوش ذاتيش عنوان كردم و اميدوارم برداشتهاي نادرست ديگه اي نشه) پس اينكه من نوعي كاملا اين مسئله رو رد كنم درست نيست.آيه 120سوره بقره رو بخونين،توي اين آيه خدا به دو فرشته با نامهاي هاروت وماروت اشاره كرده وداستانش اينطوريه :در سرزمين بابل توي يه برهه زماني سحروجادو به حد اعلاي خودش ميرسه طوريكه اثراتش باعث مختل شدن زندگي عادي مردم ميشه.خدا اين دو فرشته رو ميفرسته كه به مردم روشهاي ابطال سحر وجادو رو ياد بدن.اما بعد از مدتي از اين مسئله سوء استفاده ميشه و به انحراف كشيده ميشه.توي بعضي تفسيرها گفته ميشه كه مردم ظرفيت يادگيريشو نداشتن پس ازش درست استفاده نكردن توي بعضي تفسيرها هم گفته شده كه اين دو فرشته سحرهايي رو به مردم ياد ميدن كه باعث ايجاد فتنه واختلاف بين زن وشوهرها بشه.البته احتمال دومي بيشتره چون دقيقا آيه قرآن اين معني دوم رو ميده: فيتعلمون منهما ما يفرقون به بين المرء و زوجه . زياد مهم نيست كه كدامش واقعيت داره مهم اينه كه سحر وجادو وجود داشته ومردم اون رو ياد گرفتن وحتي باعث اختلاف بين زن وشوهرها هم شده.خيلي جالبه نه؟بچه ها من واقعيت رو نمي دونم اما ازتون ميخام تفسير نمونه همين آيه (آيه 120 سوره بقره) رو كامل بخونين و هرچي ازش برداشت كردين بگين.ممنون

2. کاربر روبرو از پست مفید يادآوران تشکرکرده است .

يادآوران (شنبه 17 مرداد 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)