سلام دوستان
معمولا این ترسهایی که می گوئید یک نوع اضطراب است. که شاید ندانستن و عدم مهارت، آن را بیشتر کند.
تصور کنید که شما بخواهید در یک جلسه ناشناخته علمی در مورد هوا و فضا شرکت کنید و نظر دهید... ، بدیهی هست که اضطراب پیدا کنید، یا شرکت نمی کنید، یا اگر شرکت کردید، همه چیز از دستون خارج میشه و ممکن است خراب کنید...
اما اگر در مورد یک مسئله که آگاهی و مهارت کافی دارید، بخواهید اقدام کنید، مسئله فرق داره....
مثلا شما کاملا با رایانه آشنائید و می خواهید برای بچه های کلاس اول ابتدایی از اهمیت رایانه صحبت کنید...، اینجا مشخصا میدانید چه باید بگوئید و چه کار کنید...
ازدواج انتخابی هست که هم یک آگاهی هست.
هم یک مهارت
و همه اینها در لایه ای از احساست عمیق انسانی پیچیده می شود.
حالا اگر آگاهی نداریم؟
اگر مهارت زندگی و ارتباطی را تاکنون کسب نکرده ایم
و اگر در کنترل احساس و شناخت و مدیریت آن مشکل داریم، طبیعی است که بترسیم.
به عنوان مثال بنده مهمترین شاخصه های مورد نیاز را در ازدواج در یک مقاله به عنوان : «اگر چنین هستید، صبر، کنید ازدواج نکنید» ، آورده ام.... یعنی اگر شما این مسائل درون این مقاله را رعایت کنید، آن وقت ازدواج نه اینکه هولناک نیست، بلکه بسیار شیرین است...
همه آنها که در مورد ازدواج صحبت می کنند، به نوعی به نوع انتخاب برمی گردد.
اگر فرد صرفا بر اساس احساساسات انفجاری خود و نسنجیده دست به انتخاب نادرست می زند، حتما پس از اینکه در زندگی با واقعیات روبرو می شود ،به شما خواهد گفت، ازدواج یعنی بدبختی....
و کسی هم که انتخاب شایسته ای دارد، ازدواج را مفید می داند.
من خودم حدود 17 سال است که ازدواج کردم. و حاضر نیستم یک ثانیه متاهل بودن خودم را با همه عمر مجردی سودا کنم. و جالبتر اینکه همین الان که دارم این جواب را می نویسم عشقم به زندگی، به همسرم و خانواده ام بیشتر از روز قبل بوده است.... یعنی اینکه سیر عشقبازی صعودی....، این فرق داره با یک حرف خام دختر و پسری که برای هم می میرند، اما اگر یکیشون به اون بگه بالای چشمت ابروست، قهر میکنه یا بحث می کنه یا ترک میکنه...
در زندگی است که باید عشق را پرورش داد. با انجام وظایف، با انجام مسئولیت ، با کنترل احساس و هیجان، با خوش بینی ، با مثبت اندیشی، با تقسیم وظایف، با عدم قضاوت عجولانه و با...... و این همان چیزی هست که انرژی بخش، رشد دهنده و آرامساز است....
ولی با این وجود از دید مشاوره ای به بعضی ها می گویم دست نگه دارید ازدواج نکیند...
چرا چون می دانم که برای انتخاب باید یا متخصص بود ، یا نظر متخصصان را پذیرفت...
ما حتی برای خرید، یک لوازم خانگی ، بدون هیچ اطلاعی عملی نمی کنیم.... چه برسد به انتخاب همسر برای زندگی....
تمام این تالار و سایت همدردی ، به نوعی در راستای این هدف هست. حتی انجمن هایی که به ظاهر مستقیما به ازدواج مربوط نمی شوند.، مثل انجمن آرامش، تجربه های فردی ، افراد خوشبخت و ....، همه را طوری چیدمان کردیم، که اگر کسی چند وقتی را در این تالار تفرج کرد، اگر خوب دقت کرده باشد و به کار بگیرد می تواند مثل یک متخصص اقدام به ازدواج کند و مابقی را به خدا بسپارد....

علاقه مندی ها (Bookmarks)