سلام بر فرشته مهربان عزیز و گرامی.و متشکر از بابت بازگشایی چنین تاپیکی
البته بحث تخصصی است و نباید انتظار داشته باشیم اکثر اعضا تالار در بحث شرکت کنند!!!مگر اینکه سهل ترش کنیم یعنی مبتی بر نظرات کاملا شخصی (که فکر کنم منظور شما هم همین است)
در رابطه با موضوع بحث و سوالات مطرح شده نیز باید بگوییم ::بحث شخصیت بحث بسیار گسترده ای است و در این زمینه نظرات مختلفی ارائه شده است و محتوای هر نظر هم متفاوت است. چناچه بسیاری از روان شناسان "شخصیت" را موروثی می دانند و بسیار دیگر "محیطی" و بسیاری دیگر تلفیق دو...
من هم مانند بعضی از روان شناسان معتقدم::«شخصیت هر فرد ماسکی است که او بر چهره خود میزند تا وجه تمایز (تفاوت) او از دیگران باشد».
شخصیت از طریق ترکیب رفتار (Behavior) ، افکار (Thoughts) ، انگیزش (Motivation) ، هیجان (Emotion) و …مشخص و استباط می شود.
اما در مورد شخصیت و بحث مورد نظر باید گفت:: به نظر بنده هر فرد دارای انعطاف پذیری و تغییر پذیری خاصی در مقابل فشارهای محیطی و شخصیت هست....یعنی نوع واکنش هر فرد در مورد (مثلا مثال ها و سوالات شما) متفاوت است و خود نشانکر شخصیت بارز فرد.
و اینکه بازهم معتقدم عواملی مختلفی در موضوع مورد بحث شما دخیلند :: مانند : متفاوت بودن واکنش افراد.....درصد نفوذ خود دیگری بر افراد....نوع موقعیت قرار داده شده..... دوران کودکی و گذشته هر فرد....انواع دیدگاه ها و نظرهای مختلف در مورد شخصیت... تعریف متفاوت هر یک از ما از شخصیت.
پس ما در این بحث با بسیاری از نظرها روبه رو هستیم که قطعا بر روی عقاید و نتیجه گیری ما تاثیر خواهد گذاشت....
بنابراین از شما دوست گرامی خواهشمند هستم شاکله و هدف کلی بحث و مسیر را کاملا مشخص کنید و با توضیحی اندک بفرمایید ما در چه مسیر و با کدام نظر به پیش رویم تا احتمال خطاها در این بحث کاهش یابد...
اما اگر معتقدید نمی خواهید در یک مسیر دقیق علمی حرکت کنیم و علاقه دارید آزادنه و بر حس دیدگاه شخصی به مسئله بپردازیم.....پس بسمه الله.

علاقه مندی ها (Bookmarks)