مدير محترم همدردي گفته است :
سلام
کارهای خلاقانه شما را همیشه مورد تشویق و تائید قرار داده ام. اما باید یاد بگیریم طوری تعامل برقرار کنیم و دقت کنیم که ارتباط به صورت سازنده شکل بگیرد.

عليك سلام ، جناب مدير از آنجايي كه خواسته بوديد اين بار با تأخيير پاسخ دادم اما با عرض معذرت بنده يكبار اعلام كردم هر كس هر گونه ابهامي دارد از طريق پيغام خصوصي مطرح كند و فضاي اين تاپيك را بر هم نزند شما كه مي دانيد بنده نسبت به ظاهر و محتواي تاپيكهايم حساس هستم حال چه اين اختلال از طرف شخص عادي باشد يا مدير محترم همدردي تفاوتي ندارد . شما خود به اين تذكر توجه نكرديد و به خواسته كسي كه اين تاپيك را باز كرده احترام نگذاشتيد چطور وقتي خود شما تعامل و ارتباط سازنده اي نمي توانيد به خوبي با اعضا برقرار كنيد و به نظرات آنها احترام بگذاريد انتظار داريد ديگران اين كار را انجام دهند شما خواه ناخواه به عنوان الگوي اعضا تالار در زمينه فعاليت هستيد و انتظارات از شما بالاتر از اينهاست .

الان اگر بگویم لطفا به جای عبارت بالا یک عبارت مناسب تر انتخاب کن و در پست بعد قرار بده. باز می گویی از اصل موضوع تاپیک طفره رفتم.

جناب مدير اينكه هر كس از چه شيوه اي براي پاسخگويي يا بيان عقايد يا تعامل با ديگران استفاده كند بحث و امري شخصي است و براي شما شايسته و پسنديده نيست كه براي ديگران تصميم بگيريد هر كس خود مي داند چگونه بايد برخورد كند و قرار نيست همه از شيوه يكساني در تعامل با ديگران استفاده كنند آري درست است اگر در جايي كسي از شما مشاوره بخواهد شما بايد راهنمايي كنيد و مشورت دهيد اما در مسائل و عقايد و نظرات شخصي و زماني كه كمكي از شما خواسته نشده جايي براي مشاوره و نظر خواهي نيست
.

واقعا در این تالار اگر نتوانیم ارتباطمان را بهتر و متعادل تر با دیگران بر قرار کنیم نمی توانیم محتویات را انتقال دهیم.

بنده هم اين حرف را قبول دارم اما خود شما تا الان چقدر سعي كرده ايد ارتباطتان را با ديگران متعادلتر و بهتر كنيد دوست دارم منصفانه خودتان قضاوت كنيد كه شما بهتر ارتباط برقرار مي كنيد يا اعضاي محترم تالار همدردي ؟!

دقت کنید در این تالار اکثرا از جمله خودم به هنرمندی، دلسوزی ، خلاقیت و ... شما اذعان داریم. چرا هر وقت به هر ترتیبی نظری دگر باره می دهیم عصبانی می شوید؟
البته خودتون می دانید همه افراد در زدن تاپیک و ادامه آن نیازی به اجازه مدیر ندارند. و مدیر هم مخالفتی نمی کند. لیکن شما نظر بنده را خصوصی خواسته بودید و من هم نظر دادم، شما باید تحمل مخالف شنیدن را داشته باشید.
جناب مدير واقعا از شما متعجبم شما به بنده مي گوييد بايد تحمل شنيدن نظرات مخالف را داشته باشم در حالي كه مي دانيد از ابتداي عضويت تا الان نظرات گوناگون و مختلف و مخالف با بنده زياد بوده و بنده هم با تمام اين مخالفتها تا الان پيش رفته ام و ارتباط خوبي با اكثر اعضاي تالار دارم اما انصافا خود شما تا چه حد توانايي شنيدن نظرات مخالف را داريد، اگر سراسر تالار را بگرديد به جرات مي توانم بگويم هر جايي نظر مخالفي با شما داده شده يا شما آن را حذف كرده ايد يا ويرايش كرده ايد يا طرف را bane كرده ايد يا مخالفين شما از فعاليت در تالار ممنوع شده اند . دوست گرامي جناب سنگ تراشان درست است كه شما مدير همدردي هستيد اما در هنگام بيان نظرات و پاسخگويي به شما بايد اين را در نظر بگيريد كه شما هم مثل ساير اعضاي تالار هستيد و نبايد خود را بالاتر از آنها بدانيد و احساس كنيد كه كسي حق ندارد نظر مخالفي باشما داشته باشد. پس بنده هم به شما سفارش مي كنم قدرت تحمل نظر مخالف را در خود بالا ببريد بسيار جدي روي اين قضيه كار كنيد.
اما به هر حال مخالفت من عملی نیست. و در مورد سئوالهایی که پرسیده بودید هم در اولین فرصت مفصل پاسخ خواهم گفت، فقط خواهش می کنم شما با سایر دوستان ادامه دهید تا کار متوقف به من نشود.

جناب سنگ تراشان مي توانيد بگوييد مخالفت شما عملي نيست يعني چه ؟ منظورتان اين است كه اگر عملي بود اين تاپيك را حذف مي كرديد ؟ لطفا توضيح دهيد. و اينكه مگر قرار بود به صرف اينكه شما پاسخ نمي دهيد يا در اين تاپيك شركت نمي كنيد ما ادامه ندهيم ؟ تالار اعضاي فعالي دارد كه حضورشان به مراتب از شما پررنگتر است و نقش سازنده تري در تالار ايفا مي كنند كه ترجيح مي دهم با آنها ادامه دهم . سوالات براي برخي از دوستان ارسال شده و به موقع پاسخ خواهند داد و اين روند ادامه پيدا خواهد كرد ان شاالله در پايان جناب سنگ تراشان بايد بگويم كه قصد نداشته و ندارم باعث آزار شما باشم اما واقعا نكاتي در طي اين مدت ديده شده كه موضع گيري هاي شما بيشتر حالت احساسي دارد و شما متاسفانه كمتر سعي مي كنيد معترف به اشتباهتان خود باشيد و اين براي شخصي كه مسئوليت و وظيفه اي بر دوش دارد كه ممكن است الگويي براي ديگران باشد آفتي است بزرگ كه سبب خودبزرگ بيني و كبر و در نهايت اشتباه و منحرف شدن از مسير اصلي مي گردد .
موفق و پاينده باشيد