علی رغم میلم و اینکه اصلا تمایلی به ادامه این بحث نداشتم به درخواست چند دوست حداقل از خودم دفاع می کنم:هرچند روزی فردی بود که به من یاد داد هیچوقت توجیه نکن و نظر دیگران را خوب یا بد بشنو ..جاهای بد را اصلاح کن و جاهای خوب رو هم بیشتر کن....گفت خودت مهمی و خدای خودت نه نظر بقیه..منم شدیدا چون حرف گوش کن هستم این سخن هر روز با منه ..حتی با وجود این سخنان شما و آن پیام خصوصی که فرستادید....

نقل قول نوشته اصلی توسط آرمان 26
خانم عزيز اولا اين پست يك جواب بيشتر نداشت اما لفظ شما اينگونه بود خواهشا دوستان ديگر هم دقت كنند و قضاوت كنند:

rsrs1380 گفته است :دوست عزیز من تا حدودی با شما موافق هستم..به ویزه که صحیح است که شاید شما بیشترنقش در قسمت های دیگر تالار داشته اید** ولی من بر خلاف سایرین *** تصور می کنم هرکس حق بیان نظر خود را دارد و اینکه شما نیز چنین دغدغه خود را بیان کرده اید بسیار جای سپاس دارد...

آرمان مي گويد : منظور از سايرين كيست مگر چند نفر به جز بنده به اين پست پاسخ داده بودند ؟

در جواب حضرتعالی بیان کنم که جز شما در آن زمان فرشته مهربان عزیزم نیز دکمه تشکر را فشار داده باشند..جمع شما به گمانم سایرین می شود؟؟؟!!!!ولی بهتر بگم شما خود چون به هر دلیلی فکر می کردید من قصد کنایه دارم این طور برداشت کردید ..مطمئن باشید من سر حرفی که زدم هستم..مگر قرار بود پست شما اخری باشد؟...مخاطب من هرکسی بود که با شما در این موضوع موافق است.....

rsrs1380 گفته است : اکنون امیدوارم*** سایر دوستان اینجانب را مورد اعتراض قرار ندهند*** هرچند من برخلاف کنجکاو گرامی در قسمت های مشاوره نظراتی داشتم و قاعدتا حق اظهار نظر دارم!!!!!!!

آرمان مي گويد : در اينجا باز هم از لفظ سايرين همراه با كنايه استفاده شده است چطور مي توانيد بگوييد بنده مخاطب شما نبوده ام در حالي كه تنها پاسخ دهند قبل از پست شما من بودم ؟

[color]من باز هم می گویم شما آنقدر که تصور می کنید ........ نیستید...اگر من بلد نیستم مثل شما توهین آمیز صحبت کنم این از ممتانت و شخصیت من است....نه قصد توهین به شما....در اینجا هم معنا سایرین را مثل بالا می دانم......و اصلا قصد کنایه نبوده است...خواه باور کنید خواه نه اصلا اهمیتی ندارد.......[/color]

و اما رنگ و لعاب و توضيح بيخودي :

rsrs1380 گفته است : کنجکاو گرامی در رابطه با تخصصی شدن تالار من تا حدودی حق را به شما می دهم...جای کارشناسان محترم در پاره ای از بیان مشکلات خالی است..ولی من گمان می برم که اصلا مشکل جدی تا کنون مطرح نشده است تا بتوانیم ببینیم آیا تخصصی وارد شده یا نه...تقریبا تمام قسمت های مشاوره ای فعلا خالی است

آرمان مي گويد : خانم گرامي مگر بنده در پاسخ خود دلايل عدم و جود كارشناس را ذكر نكردم مگر مشكلات مالي تالار و همچنين مشغله مدير محترم را ذكر نكردم ؟ مگر خود بنده نگفتم به دليل اينكه تالار حق عضويتي شده دوستاني كه قبلا روزانه نظر مي دادند ديگر چون عضو نيستند نمي توانند مشكلاتشون را بيان كنند ؟ پس شما همان حرفهاي بنده را تكرار كرديد اما ابتدا سعي كرديد با برچسب زدن به بنده كه حق اظهار نظر را به ديگران نمي دهم خود را شخصيت فداكار و محترم و فهيم و ديگران را خشن و بي منطق و ... ذكر كنيد در حالي كه در پاسختان هيچ حرف جديدي نزده ايد .

[color]خوب پاسخ جدیدی هم اگر نباشد شما اجازه ندارید به من بگویید نگم...شما گفتید و نوشتید ..منم گفتم .آیا نوشتن شما ..اجازه نوشتن از مرا سلب می کند؟[/color]

rsrs1380 گفته است :در نهایت توصیه دوستانه به برخی هم تالاری ها:
هرکس ..هرکس ..هرکس حق بیان نظرات خود را دارد حتی اگر رهگذر ساده ای باشد که از کنار ما می گذرد.....حتی اگر همین الان عضو شده باشد.....و وظیفه سایرین کمک به حل دغدغه های ذهنی وی می باشد....تا کم کم تالار به روند عالی خود باز گردد ..هرچند الان هم در همان مسیر در حال حرکت است...
کمی صبور باشید....

آرمان مي گويد : خانم دكتر شما كه به صراحت مي گوييد مخاطب شما بنده نبودم پس چرا به جاي پاسخ دادن به سوال كنجكاو علنا به پاسخ بنده گير داده ايد و بحث در مورد تخصصي بودن تالار را به بيراهه كشانديد بعد ادعا مي كنيد كه بند ه بحث را از مسير اصلي خارج كرده ام در ضمن مگر بنده گفته ام كه كسي حق اظهار نظر ندارد اگر عميق باشيد منظور بنده اين است كه بهتر است كمي منصف باشيم و تمام جوانب را ببنيم و ديد باز و شناخت كافي در مورد مشكلات نظر دهيم و در ضمن شما به چه دليلي در تاپيكي كه موضوعش چيز ديگري است عليه بنده موضع گيري مي كنيد و از لفظ سايرين استفاده مي كنيد در حالي كه يك پاسخ دهند بيشتر وجود نداشت آيا سواد ادبيات نداريد كه از لفظ جمع( سايرين) استفاده مي كنيد يا انساني دو رو و به دور از شجاعت هستيد ؟ آيا شما صلاحيت اين را داريد كه در مورد ديدگاه اشخاص با سطحي نگري خود صحبت كنيد؟ مطمئنا خير و هرگز ! چون در پاسخهاي ديگرتان هم اين سطحي نگري به شدت نمود دارد .

[color]این هم از جواب آخرتان که تنها در اوج عصبانیت نوشته اید ..همین ..مثل هزاران تاپیک دیگرتان....اگر من در پاسخ هایم سطحی نگر هستم پس چگونه در اکثر انها تشکر شما به چشم می خورد؟پس چطور شما تا دیروز برای یک ادم سطحی نگر تشکر می زنید امروز این همه مدت تلاش مرا زیر سوال می برید؟نه تنها من .هیچکس حق اینکار را با هیچ عضوی ندارد و همچنین شجاعت من ؟من دور از شجاعتم؟ چه کسی وقتی وبلاگ شما به هر علتی دچار مشکل شد از شما دفاع کرد؟چه کسی در تاپیک خداحافظی شما انچنان قدیمی ها را تحریک کرد تا مانع ترک تالار توسط شما شود؟7 روز نبود من در تالار موجب شد شما 3 ماه بودنم در تالار را زیر سوال ببرید؟من تصور نمی کنم حتی ذره ای کار غیر منطقه ای انجام داده باشم که شما به من می گویید حتی لایق......................................!!!! !!!
و همچنین دورو!!!!!! شما چطور از پشت کامپیوتر خود یک چنین تهمتی رو به من می زنید؟
و در ثانی من ادبیات نخوندم ..اینو که همه می دونن ولی می دونم وقتی در تاپیکی 2 نفر هستن و باقی هم که بیان می خونن و با زدن تشکر موافقتشون اعلام می کنن میشن سایرین!!!!!
و خود در ادامه جواب ها متوجه شدید که هیچکس از این عملکرد شما راضی نیست.....با توهین به شخصیت من در حالی که خیلی ها مرا می شناسند هیچ هدفی بدست نمی آید.....متاسفم که به خاطر یک امر بچگانه که خودتان بهتر می دانید چه بوده است این چنین همه چیز را زیر سوال می برید؟که چه؟اصلا اهمیتی ندارد..
باور کنید حتی ذره ای برای من دیگر مهم نیست....شما می دانید و وجدان خودتان....من مشکلی با این موضوع ندارم....
اصلا هم نه قصد دارم پاسخی به شما بدهم نه چیز دیگری ..این هم از ابهام شماست که تصور کردید شاید من قصد داشته باشم به شما پیامی بدهم...چون مدت زمانی است که برای من اصلا مهم نیست...شما یکی هستید مثل سایر کاربران در همان حد و اندازه و احترام...نه کمتر نه بیشتر...
پس ذهن خود را درگیر نکنید...[/color]

[color]در ادامه چه شما و چه هرکس دیگری همان طور که سایر دوستان هم در ادامه این بحث اشاره کردند هرکس حق اظهار نظر دارد حتی اگر به قول شما سطحی باشد....و هیچکس حق توهین ندارد حتی اگر اولین کسی باشد که در تالار عضو شده باشد....[/color]

به هر حال من نظرم چه سطحی چه عمقی چه تکراری چه غیر تکراری همان است که گفتم.....من مطمئنم دوستان خود بر همه چیز اگاهند ......در ضمن اگر این طور است من خیلی قبل تر از شما پیشنهاد زدن تاپیک به صورت بالا را در تاپیک جداگانه ای داده بودم پس شما هم حرف جدیدی نزدید...و تنها به ان رنگ و لعاب دادید..
ادامه این بحث دور از شخصیت من و تالار است...
http://www.hamdardi.net/thread-7685.html این تاپیک هم مشاهده کنید بد نیست...این قضاوتی که در ابتدای تالار خواستید بکنند حاصلش تاپیک روبروست... یادمه زمان جنگ با اینکه خیلی بچه بودم می گفتن وقتی شکست می خوریم که اسلحه رو طرف خودمون بگیریم..شما بدجور اسلحه رو سمت ما گرفتید اونم نه هر مایی منی که همشهری شما هستم..واقعا متاسفم....تنها می توانم بگویم شما در یک سوتفاهم بزرگ غرقید ..همین.

در ادامه چون من می دانم شماا بسیار دلسوز و مهربانید و تمام این برخوردتان از سر دلسوزی شما برای تالار بوده است موردی با این بیانات شما ندارم...این هم که نوشتم به درخواست دوستان بود همین......

موفق باشید....