خانمی شما می خواهید مهاجرت کنید یا برای ادامه تحصیل از ایران خارج بشید؟
اول باید این موضوع رو روشن کنید
اگر قصدتون مهاجرته از چند نفر که توی کشوری که می خواهید اقامت بگیرید زندگی می کنن جویای شرایط و وضعیت زندگی بشید و براساس شرایط روحی و توانایی مالیتون و اهداف زندگیتون می تونید به نتیجه برسید
اگر قصدتون تحصیل در خارج از ایران هست با چند نفر از کسانی که در رشته مد نظرتون تحصیل کردن و تجربیاتی که دارن موضوع رو موشکافی کنید و گلوریا جان شما چه در ایران و چه خارج از ایران باید پایه های زندگیتون رو سالم و قوی نگه دارید چرا می گید به شوهرتون اعتماد ندارید؟چرا به توانایی و قدرت خودتون شک دارید؟ اگر توانایی دارید خب دارید ندارید هم ندارید ولی این جمله که نمی دونم می تونم از پسش بربیام غلطه
عزیزم خواهر بزرگوار من قبل از اینکه به تغییر مکان فک کنید به این فک کنید که رابطتون رو استحکام ببخشید به شوهرتون اعتماد به نفس رو برگردونید هر دوتون به آرامش برسید تا بتونید در هر تصمیمی همفکر و با تدبیر و دور اندیشی اقدام کنید
وکیلها اینجور مواقع به فکر جیب خودشونن زیادی به حرفهای اونها اعتماد نداشته باشید
و به زندگی (چه یه مدت چه برای همه عمرتون) بدترین وضعیتها رو در نظر بگیرید و با این دید از کشور خارج بشید
من هم چند روزی بیشتر مهمان در ایران نیستم ولی رفتنم به خارج از ایران با دلایل خاصیه و تا وقتی که کشور مقصدم رو ندیده بودم اصلا به رفتن به اونجا تصمیمی نگرفتم
شوهرت نمی تونه بره شما که می تونید برید اینکار رو شما بکنید از قدیم می گن شنیدن کی بود مانند دیدن

علاقه مندی ها (Bookmarks)