سلام مهدیه تاجداری
به تالار همدردی خوش آمدی....
دوست عزیز در زندگی علاوه بر صبر به دقت و مهارت در هر کاری هم نیاز داریم تا بدین وسیله به آنچه می خواهیم برسیم.
یک مثال بزنم...
ببین مثلا شما همین روشی که در این تالار دارید( احتمالا در زندگی هم به کار گرفته ای) و این می تونه برات مشکل ساز شده باشه....
شما بدون یک مطالعه سریع و بررسی دقیق، یک سئوال تکراری را در یک بخشی از انجمن می زنید؟ که قبلا پاسخهای زیادی گفته شده است.
بعد هم بدون صبری برای دریافت پاسخ دوباره یک پست دیگری می زنید و یاس و ناامیدی خود را عنوان می کنید... آیا تصور نمی کنید در زندگی برای هر چیزی زمان و فعالیت نیاز است... چرا تصور می کنید که همه باید سریع پاسخ شما را نیاز بدهند، اما شما هیچ احساس مسئولیتی نسبت به سئوال و نیاز دیگران ندارید.... شما چگونه با دوستان دیگر همدردی کردید؟!
اما خطرناکتر اینکه، شما پیش پیش به دیگران تلویحا می گوئید که من خودم جواب مشکلم را می دانم، اما نمی خواهم بپذیرم.« آنجا که گفته اید:چقدر عجولم نه اینطور نیست تا حالا هیچکسی نتونسته به من جوابی در این مورد بده ».
اشتباه دیگر اگر ما سئوالمان و نیازمان را جای غیر مرتبط سراغ بگیریم جوابی نخواهیم گرفت...
مثلا برای پیگیری سئوالهای بدون پاسخ در همان صفحه اول محلی را در نظر گرفته ایم... اما شما به آن توجهی نکرده اید....
هرچیزی جایگاه و موقعیت مناسب خودش را می طلبد، در مورد ازدواج هم باید بدانیم که چگونه باید با آن برخورد کنیم....
توصیه می کنم، شما با آرامش ، صبوری قبل از هر پاسخی چند روزی فقط در این تالار مطالعه کنید....، مخصوصا بخش خواستگاری را: مثل : موضوع من خواستگاری ندارم، موضوع خواستگاری دختر از پسر و .....
بعد در همانجا می توانی تمام این نظراتت را مثبت و منفی بیان کنی....
راستی شما دیروز عضو شدی... ، من زیادی سرتون را درد آوردم....
در داخل تالار همدردی، بعضی ها را همان روز اول با پرچونگی سرشون را درد می آوریم، اما آنها کم کم خودشون شروع می کنند و در حل مشکلات دیگران قلم فرسایی می کنند.
به هر حال ما اعضاء تالار همدردی در کنارت هستیم.....
اگر چند روز دیگر بگذرد و شما گشتی در تالار ما بزنی ، متوجه می شوی ما هم مثل تو دردمندیم، و جالب هست بعضی ها را خواهی دید که دقیقا مشکل شما را دارند.... اما به همدیگر کمک می کنید که راه برون رفت از این مشکلات را بیابیم....،
ما از روشهای قبلی که بدون نتیجه مانده گذشته ایم، مثل محکوم کردن، منفی دیدن، یاس و ناامیدی، متهم کردن، بی تفاوت شدن، سست بودن، زودرنجیدن، بی تحملی، و آرزوی سریع رسیدن، احساس محوری و.....
امروز ما دوستان از طریق شیوه حل مسئله، برنامه ریزی، صبر، شکستن اهداف بزرگ به اهداف کوچک، احساس ارزشمندی، همدلی و همدردی، کمک از صاحبان فکر و اندیشه، کنترل احساسات و نیازها و با امیدواری در پی حل مسائل همدیگر هستیم....
و خود می بینی که کار عظیم اما شدنی را در دست داریم...
و خوشحالیم تو هم به عنوان یک یار دیگر در کنارمان هستی....
و از افکار شما هم به مرور بهره مند خواهیم شد...
منتظریم...

علاقه مندی ها (Bookmarks)