النای عزیز اگر "واقعاً " به دنبال راه حل هستی من کتاب های آنتونی رابینز رو بهت پیشنهاد می کنم به خصوص 5 جلد نیروی بی کران. 2 جلدش رو هم که بخونی کلی موثره، روی من خیلی تاثیر گذار بوده ، یه انسان موفقه ، کسیه که از مشکلات راه حل می سازه ، و کاملاً مثبت و با انرژیه.هر وقت کتاباش رو می خونم انقدر انرژی می گیرم که حس می کنم هیچ چیز جلودارم نیست.
یادت باشه این حرفیه که من به همه می زنم و همیشه هم خودم انجامش می دم ، منتظر کسی نباش تا خوشی رو بهت هدیه کنه این خودت هستی که می تونی خودت رو شاد کنی و زندگیت رو بسازی.
دو جمله از رابینز همیشه الگوی زندگیه منه ،یه نگاهی به امضای من بنداز.
"چیزی به نام شكست وجود ندارد، آن چه هست نوعی نتیجه است"
اگر این جمله رو باور داشته باشی می دونی این رفتار خواستگارها رو چطور تعبیر می کنی؟
در درجه ی اول احساس شکست نمی کنی چون "نتیجه" وجود داره و نه شکست ،خوب ... حالا شما به چه نتیجه ای رسیدی؟ "به نتیجه ی مطلوب نرسیدی" فرق بین این دو جمله رو نگاه کن:"به نتیجه ی مطلوب نرسیدم" با "باز هم تحقیر شدم" جمله ی دوم فاجعه آمیزه و یک حس بسیار بد رو القاء می کنه ولی اگر جمله ی اول رو به خودت بگی چقدر موضوع برات بزرگ می شه؟ آیا نمی تونی راحت تر این قضیه رو قبول کنی و از کنارش بگذری؟
اما بعد از اینکه متوجه شدی به نتیجه ی مطلوب نرسیدی یه سوال برت پیش میاد، حتماً علتی بوده که مانع شده تا من به نتیج ی مطلوب نرسم؟! النای عزیز... این علت کسی جز خودت نیست، استرس و روح نا آرام تو و افکار مطلاتمت به تو اجازه ی جلب کسی رو نمی ده. تا وقتی این افکار و برداشت های بد و استرس در تو هست این واقعه اونقدر تکرار می شه تا بالاخره این درسی رو که باید از زندگی یاد بگیری و سعی کنی خودت رو اصلاح کنی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)