نقل قول نوشته اصلی توسط eferia
mke عزیز
لطفا یه نگاه به امضاتون بندازین بعد هدفتونو از ازدواج و ملاکهای انتخاب همسر بفرمایید!!!
امضاتون فقط جنبه تزئینی داره؟ جذابیت و لطافت و ظاهر پس چیه؟
آیا آقایون پیر نمی شن؟ موهاشون سفید نمی شه؟ جذابیت چهرشون کم نمی شه؟ پس دخترخانمهای جوان هم حق دارند به آقایون 30 تا 35 ساله که دیگه حوصله جوونی کردن همسر 18 سالشو نو ندارن دیگه حتی نگاه نکنند. چه برسه در مورد ازدواج فکر کنند!!!
سلام
اگه دختره پول در میاره!
اگه دختره پشتوانست!
سربازی بره!
خونه و ماشین و موقعیت و .... باید داشته باشه!
اگه ما صبح تا نصف شب فیلمای هالیوودی رو مثل مدارات یکی پس از دیگری می بینیم و دنبال خوشیو تفریحو ... هستیم!
بله حق با شماست! عجب رویی دارید شما اناث!!!
موفق و شاد باشید.
یاعلی

نقل قول نوشته اصلی توسط النا61
[align=justify]سلام دوستان
از اینکه در این پست با طرز فکر تنی چند از اقایون آشنا شدم به حال خودم و همه دختران جامعه تاسف خوردم. دوست عزیز mke مهر و محبت مادر شما که جوان رشیدی مانند شما رو به جامعه تحویل داده، با افزایش سن شون کم شده ؟
بهتره خودمون رو توجیه نکرده و با کلمات قشنگ بازی نکنید . رک و رو راست بگید با افزایش سن دختر، جذابیت های ظاهری آن کاهش پیدا میکنه و وقتی به این نتیجه رسیدید دوباره امضای خودتون رو مرور کنید .
در پاسخ پائیز خزان عزیز هم که سوال کردند چرا اقایون دوست دارند با دختران کم سن و سال ازدواج کنند باید بگم. در سخنرانی یکی از بزرگان روانشناسی ایران شرکت کردم. فرمودند این در همه مردان صادق نیست و تنها در مردانی صدق میکنند که تمام نیازهای عاطفی خودشون رو از مادرشون تامین میکنند و تنها برای ارضای نیازهای جنسی اقدام به ازدواج می کنند و این هم معیار انتخاب آنهاست. [/align]
سلام
من گفتم که:
دختر پاک باشه اما به دل نشینه! و دختر جذاب باشه اما پاک نباشه!
من ازدواج نمی کنم!
قطعا هم واسه نیاز جنسی نیاز به ازدواج ندارم هم شرعی و هم قانونی:
صیغه!
ببخشید من بدترین حالت ممکن رو تو سیاره ی ناپاکان و زشت رویان رو گفتم که وجود نداره!!!
موفق و شاد باشید. این فکر همه ی مرداست مردونه هرکی بگه نه ...! خبرمون از بدو تولد مذکر بودیم!
یاعلی