سلام دوستان مهربونم(النا61، کاترین،philosara،نقاب،rose)
کاش می شد دستان نازنینتون را که زحمت نوشتن برا من کشیدن را ببوسم و تشکر کنم به خاطر وقتی که واسه من هزینه کردید.
اجرتون با خود اوس کریم
مهربونایی که خواستین بیشتر توضیح بدم چشم.
... اونا من را به خاطر ظاهر و اندامم تحسن کردند. و از اول هم این جنبه، آنها را به سمتم کشید و شاید هیچ مهم نبود که تا به حال چه زحمتی برای خودم و شخصیتم کشیده بودم یا چه تلاشی برای من شدن کردم... و این گروه گفتن که تحصیلات، وجه اجتماعی و شغلی من هیچ عاملی برای انتخابشان نبوده و اهمیتی نخواهد داشت.
...برخی نیز از ابتدا نمی دانستند چه موقعیتی اجتماعی دارم و بعد از دانستن بسیار نگران می شدند که نکنه این باعث برتری من بر آنها شود...
دوست نازنینم بله، زمان زیادی برای شناخت صرف می کنم تا حدی که خانواده ام دیگه شاکی می شن که چرا اینقدر طولش می دی... (آخه خیلی سعی می کنم که کنار بیام )
دوستان خوبم در دنیای واقعی شخصیتم اجتماعی، صادق و رک می باشد ... و شناخت شخصیت واقعیم چندان دشوار نیست. ( philosara جونی در دنیای مجازی به دلیل اینکه نمی خواهم شخصی را برنجونم کمتر نظر شخصی می دم چون می دونم از ویژگی های این دنیای مجازی برداشت سوء می باشد. که هرگز دوست ندارم شخصی را برنجانم. اما چشم خوده خودم می شوم.)
نقاب جونی می دونم اولین دلیل برای جذب ظاهره اما واسه من اولین و آخرینش بود
در خیابان که بماند...در محل کارم در محیطهایی که فکرشو نمی شه کرد... می دونی مهربون بعضی وقتا مثلا در رابطه کاری با همکارام که خیلی هم واسشون ارزش قائل بودم اما بعد از گذشت چندی دیدم وای پناه بر خدا ... باز هم از کسی که شما فکرشو نمی کنی... اصلا شاید این باعث شده کارم پیش بره و خودشون اینو گفتنننننننن
دوستان عزیزم هدفم از این تاپیک این بود که بدونم آیا من باید با این قضیه کنار بیام و یه بله بدم و خیال جمعی را راحت کنم یا نه؟ یا اینکه باز بشینم تا اونی که باید بیاد. آخه این روزها باز از اون مدل خواستگارای محترمی داشتم که یه هو با دیدنم خودشون را با من تو ابرها تصور کردن...
از اون طرف خودم را می شناسم که سازش پذیرم و می تونم با شرایط کنار بیام و از طرفی هم خانوادم دیگه صبر و تحمل ندارن باز مجرد بمونم و دوستانم که میگن خوش به حالت اگر ما جای تو بودیم...
ممنونم از اینکه من را تحمل می کنید.
خیلی تشکر می کنم از راهنمایی های ارزنده شما.
خدا خیرتون بده![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)