حضرت آقای سنگ تراشان بنده نه خسته شده ام و نه کاسه صبرم لبریز شده است.یک جوان بی ادب به بنده توهین کرد و مرا تهدید به ban شدن کرد تا با این آی پی به هیچ طریقی نتوانم وارد این سایت شوم،شما دفاعیات مرا در برابر توهین ها و تمسخرهای این پسر حذف کردید و مرا بیمار خواندید و پارسال هم پنجاه تا از نوشتارهایم را حذف کردید و این پسر بی ادب در عین اینکه به او اختیاراتی بیش از سایر مدیران انتصابی دادید،به حرف شما گوش نمی کند و به سیاهکاریهایش ادامه می دهد و شما هم از او دفاع می کنید.
متأسفانه برای شما عمداً و برای دیگر اعضاء سهواً این اشتباه بوجود آمده که چون بنده دلیل رفتنم را در این گفتار و یا این عنوان آورده ام،پس به مانند بار پیش خسته ام یا ناراحتم و . . .
خانم ها و آقایان عضو این سایت،بنده به دلیل توهین،استهزاء و تهمت خوردن و دشنام شنیدن و سوءمدیریت آقای سنگ تراشان و جهت دهی هدفمندانه سایت و کاهش شدید سطح کیفی آن قصد ترک اینجا را کردم.
من نه کاسه صبرم لبریز شده و نه نیاز به استراحت دارم و اگر آن جوانی که به من توهین نمود و خود آقای سنگ تراشان به دلیل کارهایشان از بنده پوزش بخواهند،چون همیشه و با انرژی بیشتر در خدمتتان خواهم بود.
آقای سنگ تراشان لطفاً نعل وارونه نزنید و توهین ها و تمسخرها و تهمت هایی که بر روا داشته شده است را به دروغ به خسته شدنم یا نیاز به استراحت فراافکنی یا تحریف نکنید.
دوستان برای اینکه به عمق زخمی که بر دلم نشسته و با توهین ها و سانسورهایی که این اواخر بر من روا داشته شد،سر باز کرد؛پی ببرید توجه شما را به پیوند زیر جلب می نمایم:
حذف 50 عدد از نوشتارهایم که سابقه هم دارد

علاقه مندی ها (Bookmarks)