سلام به همه دوستای قدیمی و جدید تالار میخواستم تک تک اسم ببرمو از همتون به خاطر خوبیاتون مهربونیاتون نازک د لیاتون تشکر کنم اما دیدم خیلی میشه و شاید اسم بعضیها از قلم بیافته اونوقت بدمیشه دیگه
اما غرض از پست زدن تو این تایپیک میخواستم یه تایپیک جدید بزنم و ازهمه خدا حافظی کنم اما دیدم قبلا این تایپیک ایجاد شده و خوب خیلی از بچه های خوب تالار هم خداحافظی کردند و رفتند شاید به قول اقای مدیر یه خستگی باشه و بعد از یه مدت برگردیم شایدم نه مثل خیلیهای دیگه بریم و پشت سرمونو نگاه نکنیم
اما من به دلیل بی محتواشدن تالار و اینکه الان تالار به شکل یه رمان عشقی عاطفی الکترونیک تبدیل شده و هرکی میخواد مشکلاتشو بگه از اعوان خردسالی و گاها از قبل از به دنیا امدنشون شروع میکنند و گاهی نصفه کار تموم میکنند و ادامه قصه رو نمی نویسند گاهی نه تا آخرش مینویسند بگذریم واینکه هر کی هر جور دلش میخواد با ادم بر خورد میکنه
کلا به نظر من تالار خسته کننده شده شایدم من خسته کننده شدم و فکر میکنم تالار اینطور شده و به قول آقای سنگتراشان بسیار حساس نسبت به مسائل اطرافم هستم .
برم شاید جای دیگه بتونم از این حساسیت بکاهم اینجا که نتونستم
از همتون ممنون به خاطر تشکراتون وتذکراتون
واز همه عذر میخوام به خاطر بی منطقیهام عصبانیاتم حساسیتم و تند رفتنام تو بعضی تایپیکها
عاشقتونم عاشقتون میمونم
یا حق

علاقه مندی ها (Bookmarks)