از همه به لحاظ لطفي كه داريد سپاسگزارم .
روزي كه علي رقم مخالفت خانواده نوع بيماري پدر را براي شان توضيح دادم و همينطور مراحل شيمي درماني و اتفاقاتي كه در بدنشان افتاده و ... ضمن تشكر از من ،خواستند كه به همه اعلام كنم صاحب شعور هستند و با كتمان كاري به شعور و درك ايشان توهين نكنند . چرا كه براحتي مي توانند با بيماري خود كنار بيايند ولي با رفتارهاي بي منطق اصلا نمي توانند كنار بيايند و به شدت ناراحت و رنجيده خاطر خواهند شد .
و از آن روز ايشان خيلي روحيه خوبي دارند و الحمدالله حالشان خيلي بهتر است و به هر حال شيمي درماني تعاريف خودش را دارد ولي من مطمئنم كه پدرم مرد قوي و با روحيه اي است و باور دارم هيچ برگي از درخت نمي افتد مگر به اذن پروردگار . تنها از دوستان مي خواهم براي ايشان دعا كنند كه شرايط شيمي درماني را با بهترين حد از توان تاب بياورند . ما هم با وجود تمام اين دعا ها و انرژي ها سرتعظيم بر درگاه پروردگار فرود مي آوريم كه هر چه اراده كند همان خواهد شد .
خواهرم 25 ساله است و هنوز ازدواج نكرده . ديروز از من مي پرسيد اگر يك روزي ازدواج كنم آيا بچه ام هم بيمار خواهد بود ؟! من هم با لبخند به وي جواب دادم و روياهاي شيرينش را گذاشتم تا بال و پر بگيرد و..
در مورد خواهر م لحظه اي كه فهميد" ام اس" دارد به دليل سن اش به شدت شكست . اما با وي هم صحبت كرده ام ( پدر و مادر م درمورد بيماري او هيچ نمي دانند ، او را به خانه ي خودم آورده ام ) و او هم وضعيت جديد را تا حد زيادي پذيرفته و هر روز كه اطلاعاتش از نوع بيماريش بيشتر مي شود راحت تر با مسئله كنار مي آيد اما با اين حال او به شدت نيازمند دعا و انرژي دوستان است .
برادرم مرد قوي و سالمي است او هم بايد با وضعيت جديد بينايي اش كنار بيايد و اين حاصل نمي شود مگر با دعاي شما دوستان .
برادر م سختي عمل را گذراند و يك عمل ليزر تا يكماه ديگر خواهد داشت و بعد از يك سال يك عمل ديگر ولي خوب خدارا شكر چشمش تا 2متر ديد دارد .
و اما من
خوب وقوي در كنارشان هستم و به وجود همه ي آنها با هر سطح از توانايي افتخار مي كنم و هميشه به آنها ياد آوري مي كنم كه روي توانايي هايشان متمركز شوند و باور داشته باشند كه دوره درس و مدرسه را مي گذرانيم . پس بايد نسبت به هوش و توانايي هايمان نمره هاي خوب و عالي بگيريم و چون افراد باهوشي هستيم نبايد تنبلي كنيم و به نمره بد قانع شويم.
از محبت همه سپاسگزارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)