به نظر من هم باید اول به خودت بگی که من چرا سر هر چیز کوچیکی عصبانی میشم و با این کارم همه چیز رو خراب می کنم؟ اول به خودت بگو: واقعا ارزش داره! من فکر می کنم ابتدا در روی موقعیت هایی که قبلا برات به وجود اومده(یعنی موقعیت های مشابه تکراری، که هر بار هم همون روش قدیمی خودت رو تکرار کردی) و شما خودت رو کنترل نکردی تمرکز کن و حتی شده برای خودت بنویس، و به خودت قول بده که اگر این بار یه همچین موقعیتی یا مشابه اون براتون پیش اومد، مثلا سکوت می کنید، یا می رید توی آشپزخونه و نشنیده میگیرید، یا مثلا خودتون رو با بچه سرگرم می کنید و سعی کنید که این بار یه برخورد مجزا با برخوردهای قبلی خودتون داشته باشید.
بعد می مونه موقعیت هایی که تازگی برای شما داره، به یکباره حرفی رو می شنوید و واقعا ناراحت میشید، به نظر من اگر این جوری فکر کنید که بعدا بهش میگم که چقدر این حرفش ناراحتم کرد و بگذارید برید، یا نه دقیقا این جمله رو بیان کنید که : مثلا فلانی این حرفت واقعا ناراحتم کرد، یا واقعا عصبانی میشم این حرفت رو می شنوم، میشه بعدا یه موقع دیگه در موردش حرف بزنیم!
حتما حتما بعدا در مورد اون حرفی که شما رو ناراحت کرده، یا می کنه، یعنی فقط احساسی که به شما در اون لحظه دست میده بنویسید برای خودتون و اگر فقط احساسات و خواسته های دلتون هست، به همسرتون هم خیلی کوتاه و مفید بگید و نگذارید که توی دلتون بمونه، و اصلا دنبال مقصر هم نباشید، و بسنجید که شما حساس هستید که سر هر مساله ای عصبانی میشید یا واقعا اون موضوع یا حرفی بود که باید در مقابلش عصبانی میشدید و به نظر من یکی از بهترین کارهای هم که می تونید انجام بدید اینه که با همسرتون در مورد اینکه میخواید تغییر کنید و رابطه تون رو با محبت تر کنید و دیگه کمتر عصبانی بشید صحبت کنید و بگید که به کمکشون احتیاج دارید و ازشون بخواید که ایشون هم یه کم مراعات حال شما رو کنند تا کمتر عصبانی بشید و اگر براتون شناخته شده هست، چند مورد از موقعیت هایی که باعث عصبانی شدن شما میشه رو برای همسرتون با زبون محبت بگید و ازشون بخواید که کمکتون کنن!
راستی در مورد تغییرات جدیدت به خودت و به همسرت تبریک میگم که همچین زن باهوش و به فکری دارند!

علاقه مندی ها (Bookmarks)