به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 03 شهریور 89 [ 11:29]
    سطح
    35
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    64

تشکرشده 64 در 39 پست

Array

RE: اهای زوج هایی که عروس خانم سنش بیشتره بیایید باهم با مشکلات بجنگ

اقاي سورناي عزيز هيچ دختري نميتونه قبل از ازدواجش پس انداز داشته باشه و اگه داشته باشه هم پس اندازاشو نميبره خونه بخت تا دو دستي تقديم شوهرش كنه كمتر زني پيدا ميشه كه البته من خودم يكي از اونا بودم با اينكه پس انداز داشتم به جاي اينكه در خريد جهيزيهام به پدرم كم ميكردم همه پولامو به شوهرم تقديم كردم تا اول زندگي را با مشكل مالي شروع نكنيم و البته كمتر شوهري مثل شوهر من پيدا ميشه كه از اين كار زنش سواستفاده نكنه و خيلي هم تشكر كنه

اما ميتونم به همه زنان پيشنهاد كنم كه حداقل بعد ازدواج شوهرشان را درك كنند و بدونند شوهرشان ماشين چاپ اسكناس نيست و در حد توان شوهرشان از اونا توقع داشته باشند
    و اينم بگم كه البته خانمهايي كه شاغلند بيشتر اقايون را درك ميكنند چون خودشون ميفهمند كه با چه زحمتي پول به دست مياد

و اما اقاي سورنا من تقريبا حرف شما را تاييد ميكنم كه اگه خانم سنش بيشتر باشه اقا را بهتر درك ميكنه و اما اقا سورنا به نظر من خانم بايد حداقل دو سن كوچيك باشه ميدوني چرا ؟ چون درد و رنجي كه يه خانم در دوران حاملگي و يا زايمان ميكشه باعث ميشه كه قيافه خانم حداقل دو سالي افت كنه خوب حالا اگه گيريم خانم سنش از اقا بيشتر باشه و اين درد و رنجش ام روش بياد كه اون موقع ديگه قيافه خانم خيلي بيشتر از اقاهه نشون ميده و اون وقت است كه ديگه اقاهه از خانمش خوشش نمياد و به فكر ازدواج ديگه مي افته

hope you understand me
    thanks

2. کاربر روبرو از پست مفید پاييز خزان تشکرکرده است .

پاييز خزان (سه شنبه 01 شهریور 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

RE: اهای زوج هایی که عروس خانم سنش بیشتره بیایید باهم با مشکلات بجنگ

نقل قول نوشته اصلی توسط پاييز خزان
    اقاي سورناي عزيز هيچ دختري نميتونه قبل از ازدواجش پس انداز داشته باشه و اگه داشته باشه هم پس اندازاشو نميبره خونه بخت تا دو دستي تقديم شوهرش كنه كمتر زني پيدا ميشه كه البته من خودم يكي از اونا بودم با اينكه پس انداز داشتم به جاي اينكه در خريد جهيزيهام به پدرم كم ميكردم همه پولامو به شوهرم تقديم كردم تا اول زندگي را با مشكل مالي شروع نكنيم و البته كمتر شوهري مثل شوهر من پيدا ميشه كه از اين كار زنش سواستفاده نكنه و خيلي هم تشكر كنه

اما ميتونم به همه زنان پيشنهاد كنم كه حداقل بعد ازدواج شوهرشان را درك كنند و بدونند شوهرشان ماشين چاپ اسكناس نيست و در حد توان شوهرشان از اونا توقع داشته باشند
    و اينم بگم كه البته خانمهايي كه شاغلند بيشتر اقايون را درك ميكنند چون خودشون ميفهمند كه با چه زحمتي پول به دست مياد

و اما اقاي سورنا من تقريبا حرف شما را تاييد ميكنم كه اگه خانم سنش بيشتر باشه اقا را بهتر درك ميكنه و اما اقا سورنا به نظر من خانم بايد حداقل دو سن كوچيك باشه ميدوني چرا ؟ چون درد و رنجي كه يه خانم در دوران حاملگي و يا زايمان ميكشه باعث ميشه كه قيافه خانم حداقل دو سالي افت كنه خوب حالا اگه گيريم خانم سنش از اقا بيشتر باشه و اين درد و رنجش ام روش بياد كه اون موقع ديگه قيافه خانم خيلي بيشتر از اقاهه نشون ميده و اون وقت است كه ديگه اقاهه از خانمش خوشش نمياد و به فكر ازدواج ديگه مي افته

hope you understand me
    thanks
    یه سوال
    مگه خانومها بابت وظیفه آقایون مبنی بر تامین شرایط لازم برای ازدواج از اونها تشکر می کنند که آقایون تشکر کنند. مشکل اینجاست که دختر خانومهای لوسی که فکر دانشگاه و تفریح و... هستند(البته اونهایی که فقط در این فکرند نه همه) اصلا اینو وظیفه خودشون نمی دونند که برای شروع زندگی مشترک پس انداز داشته بانشد و در فکر تامین شرایط باشند!!! از بس پدر و جامعه لی لی به لالشون گذاشته.
    حداقلی در کار نیست. هر دو باید به یک اندازه وظیفه داشته باشند. نباید وظیفه یک نفر به کاهش توقعاتش تقلیل پیدا کنه. اینطور دخترهای منفعل که البته شما خودتون فرمومدید اینطور نیستید به نظر من حال به هم زنند!
    البته این بازم دیدگاه هر مردیه که هر جور دوست داره زندگی کنه ولی بنده این رو نشونه حماقت یک مرد می دونم که با زنی با چنین دیدگاهی ازدواج کند.

4. کاربر روبرو از پست مفید sorena_arman تشکرکرده است .

sorena_arman (جمعه 18 شهریور 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)