نوشته اصلی توسط
پاييز خزان
اقاي سورناي عزيز هيچ دختري نميتونه قبل از ازدواجش پس انداز داشته باشه و اگه داشته باشه هم پس اندازاشو نميبره خونه بخت تا دو دستي تقديم شوهرش كنه كمتر زني پيدا ميشه كه البته من خودم يكي از اونا بودم با اينكه پس انداز داشتم به جاي اينكه در خريد جهيزيهام به پدرم كم ميكردم همه پولامو به شوهرم تقديم كردم تا اول زندگي را با مشكل مالي شروع نكنيم و البته كمتر شوهري مثل شوهر من پيدا ميشه كه از اين كار زنش سواستفاده نكنه و خيلي هم تشكر كنه
اما ميتونم به همه زنان پيشنهاد كنم كه حداقل بعد ازدواج شوهرشان را درك كنند و بدونند شوهرشان ماشين چاپ اسكناس نيست و در حد توان شوهرشان از اونا توقع داشته باشند
و اينم بگم كه البته خانمهايي كه شاغلند بيشتر اقايون را درك ميكنند چون خودشون ميفهمند كه با چه زحمتي پول به دست مياد
و اما اقاي سورنا من تقريبا حرف شما را تاييد ميكنم كه اگه خانم سنش بيشتر باشه اقا را بهتر درك ميكنه و اما اقا سورنا به نظر من خانم بايد حداقل دو سن كوچيك باشه ميدوني چرا ؟ چون درد و رنجي كه يه خانم در دوران حاملگي و يا زايمان ميكشه باعث ميشه كه قيافه خانم حداقل دو سالي افت كنه خوب حالا اگه گيريم خانم سنش از اقا بيشتر باشه و اين درد و رنجش ام روش بياد كه اون موقع ديگه قيافه خانم خيلي بيشتر از اقاهه نشون ميده و اون وقت است كه ديگه اقاهه از خانمش خوشش نمياد و به فكر ازدواج ديگه مي افته
hope you understand me
thanks
علاقه مندی ها (Bookmarks)