نوشته اصلی توسط N.DELNAZ
سلام نيلوفر
سلام
چرا جاري ها اغلب با هم حسادت مي كنن
چرا خواهر شوهرها اغلب در ظاهر عالي ان و وقتي پيش خواهر يا مادرشون يا حتي زن ديگه برادرشون مي شينن هي بد او يكي عروس رو مي گن
چرا با اينكه زندگي زن و مرد بايد با هم ساخته بشه اگر موقعيت زن بالاتر باشه مادر شوهر ها ( برخي ) دق مي كنن
اینجور آدما عقده های درونی دارند و نقایص خودشون رو نمیبینند.
هر آدمی ممکنه 1001 مدل پشت سرش غیبت کنن یا دروغ بگن تا اون آدم رو بده کنند ولی شنونده باید عاقل باشه و دهن بین نباشه ،آدم عاقلم که فرق بین درست و غلط رو میدونه.
از حسادت مادر شوهره یا به مدت زمان نیاز داره تا عروسش رو بشناسه و بعد قضاوت کنه.
.................................................. .............
خيلي دلم مي خواست به يه نتيجه منطقي مي رسيدم اما .. . از خوش شانسي ام قرعه به نام تو افتاد و من نتونستم ديگه تحمل كنم و اين جور سوالا نپرسم
............................................
خوب کاری کردی پرسیدی . امیدوارم کمکتون کرده باشم.
نوشته اصلی توسط مثل من
سلام عزیزم
خوبی؟ چه خبرا؟
سلام مرسی خوبم.
............................................
بهترین کاری که در عمرت انجام دادی؟
فکر میکنم محبت کردن به مادر بزرگامو خانوادم
.
کمک فکری کردن به دوستم که خیلی تنهاست.
و......................بقیه اش رو یادم نمیاد باید بازم فکر کنم.
.................................................. ...........................................
نظرت راجع به انتخابات در پیش چیه؟ کی رای میاره؟ به کی رای میدی؟
به نظرت 50 ساله دیگه ایران چه جوری؟
نمیدونم.خدا داند.
.................................................. ........................
10 سال دیگه چه جوری هستی و در زندگی کجا قرار داری؟
هرکجا باشم با خداهستمو باید با مشکلات بجنگم ،کم نیارم.چون همین تجربه هاست که مارو محکم میکنه و به ما یاد میده چی کار کنیم.
.................................................. ..............................................
از چیزی متنفر هستی؟ اگه هستی چه جوری باهاش کنار میای؟ اصلا تنفر چیه؟
نه متنفر نیستم. از کلمه تنفر بدم میاد.
.................................................. .................................................. .......
صندلی داغ چه جوریه؟
خوبه خیلی جالبه.
.................................................. .................................................. ..........
اگه یه پسره خیلی خوب بیاد خواستگاریت ولی قدش کوتاه باشه شایدم کچله!! قبول میکنی؟(نمیدونم ازدواج کردی یا نه ولی جواب بده)
شعور و درکش مهم تره.
ممنون مواظب خودت باش
مرسی
نوشته اصلی توسط بهاره
سلام نیلوفر جون
خدا قوت
ببخشید نیلوفر جون خواستم چند تا سوال متفاوت بپرسم ایرادی که نداره ؟
نه اشکالی نداره .فقط نمیدونم جوابش درسته یا غلط.
<><><><><><><><><><><><><><><><><><>
- من ساعت 8 شب به رختخواب رفتم و ساعتم را کوک کردم که 9 صبح زنگ بزند وقتي با صداي زنگ ساعت از خواب بيدار شدم چند ساعت خوابيده بوده ام ؟13
- اگر تنها يک کبريت داشته باشيد و وارد يک اتاق سرد و تاريک شويد که در آن يک بخاري نفتي ، يک چراغ نفتي و يک شمع باشد اول کدام يک را روشن مي کنيد ؟ شمع
- فرض کنيد در يک مسابقه دوي سرعت شرکت کرده ايد. شما از نفر دوم سبقت مي گيريد حالا نفر چندم هستيد؟ اول!!
- اگر شما توي همون مسابقه از نفر آخر سبقت بگيريد، نفر چندم خواهيد شد؟ یکی مونده به آخر!
- پدر ماري، پنج تا دختر داره: Nana و Nene و Nini و Nono. اسم پنجمي چيه؟ :DNina
مرسی عزیزم
نوشته اصلی توسط نقاب
سلام نیلوفر جان...
با اجازه سوال:
1>>>>نیلوفر اخیرا کمتر به تالار سر می زند ایا بعد از مدتی که به تالار امدید تغییرات تالار را چطور می بیند؟؟خوب....بد.....بی نتیجه؟
خوب، شما هم خیلی فعال تر شدی.
.................................................. .........................................
2>>>>نیلوفر متاسفانه من همیشه دیر می رسم صندلی داغ و دوستان همه سوالات را می پرسند و جایی برای سوالات ما باقی نمی ماند اما فقط یک سوال>>""نیلوفر انسان متعادل را چگونه تعریف می کند...اصلا انسان متعادل کیست؟؟
اشکال نداره سوال دیگه ای هم داری بپرس.
هیچ انسانی کامل نیست ولی میتونه متعادل باشه یعنی میتونه بین تمامیه ابعاد وجودیش تعادل رو برقرار کنه .شما سوال رو کلی بیان کردی .ولی برای مثال : بعد منطقی و احساسی در انسان دوبعدیه که باید انسان بتونه تعادل رو در این ابعاد برقرار کنه و اون موقع است که میتونه زندگی رو بهتر بفهمه.
منطق و احساس به تنهایی هر کدام ویرانی به بار میاورد.
ممنون از لطف شما...سپاسگزارم
خواهش میکنم.
نوشته اصلی توسط مینا 22
سلام نه بابا این چه حرفیه.
نیلوفر جان
به نظرت کاری که یک خانوم بعد از تصادف انجام میده چیه؟
کاری که همه انجام میدن.
.................................................. .............
به نظرت تفاوت دوستیهای مذکر ومونث چیه ؟
مذکرها: با هم رک اند،بعضیها با معرفت ،بعضیها یادشون میره دوستی داشتند.
مونث ها: خیلی با هم درد و دل میکنند،خیلی به پای صحبت هم مینشینند.
.................................................. .................................................. ......
راست میگن زن چراغ خونه است ؟
آره ،ولی زن خوب :Dچراغ خونه است
.................................................. ........................
تفریح اخر هفته خانومها ؟
گالری نقاشی،پارک،سینما یا دور هم جمع شدن و خونه همدیگه رفتن.
خداحافظ

و باید با مشکلات بجنگم ،کم نیارم.چون همین تجربه هاست که مارو محکم میکنه و به ما یاد میده چی کار کنیم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)