سورنای عزیز فرموده اند:
منو ببخشید ولی حرفهای شما هر صفحه تاپیک که می گذره عوض می شه. شما یه جا عنوان کردید (با افتخار به فرهنگ مذهبی خودتون) که اصلا این توصیه شده که آقایان ازدواج خواستگاری بروند و نه خانومها.
می تونم بپرسم دیدگاه نهاییتون چیه؟ این فرهنگ خوبه یا بد؟
آقای سورنای عزیز،
برادرم این را چندین بار عرض کرده ام که بنده مذهبی نیستم، فقط اخیرا در مذهبم تامل می کنم... و در آن پستی که جناب عالی این برداشت را کرده اید من قسمتی از مقاله ای را آورده بودم (که در اغلب سایت ها موجود بود) نه دیدگاه شخصی خودم. به شخصه مشکلی با خواستگاری از آقایان ندارم و حتی این فرهنگ را ترویج داده ام اما گفتم با شرایط کنونی جامعه ایران ما نیاز به بستر سازی فرهنگی و ذهنی دارد، جناب سورنا جان صرف نظر شما آقایون در تالار همدردی نمی توان به این نتیجه رسید که همه پسران ما قدرت پذیرش این امر را دارند. و به شخصه نتیجه این کار دوستان زیادی را دیده ام که ثمربخش نبوده است. من از واقعیت های تلخ جامعه می گویم.
(اگر ممکن است دوباره پست های من را با تامل بخوانید)
سورنا جان در ضمن(فرهنگ مذهبی نیز مشکلی با قضیه خواستگاری زن از مرد ندارد و حتی در قرآن نیز آمده است داستان حضرت موسی...)
در آخر نیز تاکید می کنم این دختر خانم: estar7 مذهبی نیست... نه در ظاهر نه... «فقط به یکتا پرستی خداوند ایمان دارد»...(گاهی پست مذهبی زده ام فقط به خاطر تامل بوده است همین و بس، مهربونا من سعی کرده ام تا به حال کمتر از خودم و نظراتم بگویم ...)
و البته ممکنه خیلی وقت ها اشتباه کنم و از سر ندانم حرفی بزنم که بدانید. هیچ ادعایی ندارم و فعلا هدفم فقط آموختن و اصلاح خود است.
و به نظرات همه عزیزان و صاحبین تامل احترام می گذارم چه مذهبی چه غیر...
از شما دوست عزیزم سورنا جونی خیلی تشکر می کنم.
و افتخاریست که در جمع شما یاد بگیرم...
از همه دوستان محترم و عزیزم که سخنان من آنها را آزرده خاطر کرده است،
معذرت می خواهم.
این شاگرد و جوان ناپخته فقط در جمع شما آمده است تا بداند و یاد بگیرد.![]()

آقای سورنای عزیز،

علاقه مندی ها (Bookmarks)