محمد همه ي ما به نوعي سعي در كمك به ... و ديگران داريم .
پسر گلم چه كسي انگشت اتهام به سمت تو گرفت ؟! چرا سعي مي كني به خاطر اشتباه يا درست كه در صلاحيت من نيست كه به آن نمره بدهم خودت را محكوم كني تنها به صرف اينكه دوستمان اسم شما را آورده بود ؟!!!
محمد جان انسانها مسئول كار خود هستند چه اشتباه و چه درست . به هر حال اتفاقي افتاد كه صد البته نتيجه مهم است . ما از كل ماجرا و رفتارهاي دوستانمان خبر نداريم . يك اطلاعاتي به ما داده مي شود و ما بر مبناي آن نظري مي دهيم كه خدا كند با درايت باشد .
چه كسي گفته تو اشتباه كردي . به همان پست برو و مطالب را بخوان . شايد شجاع ترين فرد كه با صداقت مسائل را تا جزيي ترين آنها را به سجاد گوشزد كرد شما بوديد آن هم با توجه به سن و سال و نوع تجربه و هر جا هم كه فكر كردي بايد دقيقا به موضوعي اشاره كني و تلنگري به .... بزني . اين تلنگر را زدي و حال انتخاب راه ....از ميان راهنمايي ها ست و بهترين و تاثير گذارترين آنها .
دوست من اگر اشاره به پست من داري كه نازنين پسرگلم من به طور كلي گفتم و از كسي هم اسمي به ميان نياورده بودم و با همه بچه هاي تالار بوده ام و روي سخنم با فرد خاصي نبوده و مخصوصا با شما . اگر از من رنجيده اي پسرم ، من از تو معذرت مي خواهم . به واقع من منظورم تمام دوستان بود.







پاسخ با نقل قول
علاقه مندی ها (Bookmarks)